Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u subotu, 24. septembra

Ako jesen donosi nešto, to je osjećaj da bi bilo lijepo maziti se s nekim koga volimo.

Tri ri horoskopska znaka imat će najviše sreće u ljubavi jer je pred nama jesenski ekvinocij, odnosno početak jeseni. Za toliko ljudi ovo izaziva sreću u njima, a to posebno vrijedi za tri horoskopska znaka.

Jesen je jedno od onih nevjerojatnih godišnjih doba koje nije tako turobno i hladno kao zima, a nije tako pakleno vruće kao ljeto. Ovaj dan, koji također predstavlja početak sunca Vaga, simbol je promjene, nade i rada.

Bit će dobro imati naše sunce u Vagi, pogotovo jer nas je Djevica ostavila malo previše napetima.

Vaga nas olabavi i sruši u stvarnosti; ovo je početak shvaćanja stvari ozbiljno, ali ne preozbiljno. Za vrijeme sunca Vaga pojavljuju se novi poslovi, a nova ljubav bi također mogla biti pred vratima.

Ironično, razmišljamo o ljetu kao o godišnjem dobu u kojem ljubav raznosi vrata našeg života, ali tijekom jeseni nalazimo se na mjestu gdje ljubav može cvjetati – jer ne putujemo posvuda i moramo održavati svoje “redovne” ‘ poslovni raspored.

Ovo je sezona za novu ljubav: za obnovljene zavjete i za spoznaju da ‘Zima dolazi’. Želimo biti sigurni u kakvom god odnosu da se sada odvija.

Ovaj prvi dan Vage, tijekom Jesenjeg ekvinocija, savršen je dan za početak putovanja u srce i dušu same ljubavi.

Čitajte dalje i saznajte koja će tri horoskopska znaka imati najviše sreće u ljubavi 24. septembra

1. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Ono zbog čega se danas osjećate sretnim u ljubavi je ideja da osjećate da ste konačno sve sabrali, što znači da ćete sve pogreške koje ste napravili tijekom ljeta iz kojih ćete učiti, uglavnom zato što ne volite griješiti …opet.

Vaga ima takav učinak na vas; dovodi vas u dodir s vlastitom stvarnošću, a u vašem slučaju, Blizanci, sve se svodi na učenje i upijanje lekcija.

Upravo ste prešli teška vremena i sada vas vaša novostečena mudrost stavlja u drugu kategoriju kada je u pitanju ljubav: sada ste mudriji i stoga djelujete kao smireni, pristupačni i bezopasni.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Više ne plašite ljude — osobina koju ste razvili iz obrane. Zato što si se bojao biti povrijeđen, zatvorio si se, ali svemir  ima druge planove za tebe, jer je tvoje srce sada otvoreno i spremno. Ranjivost je nešto što sada prihvaćate i zbog toga će vam ljubav dolaziti.

Nastavak na sljedećoj strani…

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u subotu, 24. septembra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top