Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u petak, 23. septembra

U srijedu je Mjesečev trigon Jupiter na čelu. Prilično je lako osjećati se pozitivno prema svemu. A kada je ljubav u pitanju — to je najsretniji dio, pogotovo za određene horoskopske znakove.

Uživat ćemo u blagodatima ovog nevjerojatnog tranzita, a on će se pojaviti u našim životima kao obećanje, zajedništvo i volja za rastom unutar veze.

Mjesečev trigon Jupiter toliko je pun pozitivne energije da ćemo se doslovno morati boriti protiv toga ako ne želimo da bude spektakularan kao što obećava.

Sreća u ljubavi ide onima koji su već u vezi, danas. Mjesec u trigonu Jupiter djeluje na jakim temeljima; moramo vjerovati u ono s čim moramo početi kako bi ‘magija’ proradila.

Čarolija se nalazi u širokogrudnom razmišljanju i sposobnosti kompromisa u svrhu jačanja stvari.

Danas se ne žrtvujemo; gradimo. Jupiterova energija nas neće iznevjeriti. Podržava nas u ljubavi iu životu ono što čini najbolje.

Dakle, današnji dan će nam pomoći da vidimo svoj put kroz sve poteškoće koje su se mogle pojaviti u vezi, i učinit će da obje strane mogu biti zadovoljne i pune nade.

Ovaj tranzit neće uzeti bezizlaznu situaciju i učiniti je boljom; njegova moć je u radu sa čvrstim temeljima, već uspostavljenom dobrotom, ako vam to ide za rukom, tada ćete iskusiti sreću koja dolazi zajedno s Mjesecom u trigonu Jupiter.

Čitajte dalje i saznajte koja će tri horoskopska znaka imati najviše sreće u ljubavi 23. septembra:

1. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Osjećate se kao da niste netko tko traži mnogo kada je ljubavna veza u pitanju.

Na taj način privlačite pravu osobu i postajete najsretniji u ljubavi. Iako ne tražite PUNO, držite svoj popis ‘mora imati’ za strogo važne stvari, kao što je vaša osoba koja vas mora poštovati i vašu potrebu za prostorom.

Također vam je potrebna iskrenost i transparentnost; Laži će brzo završiti stvari, a vaš partner mora pristati na to.

Srećom, vaš je partner u osnovi vaša kopija, jer to obično bude u vezama Strijelca.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ova veza je čvrsta kao kamen i ovaj tranzit vam pomaže da shvatite koliko ste sretni. Držao si se svog puta i to je bila dobra ideja. Pronašli ste nekoga tko vjeruje u sve za što se zalažete, a danas se oboje osjećate kao da ste učinili dobru stvar.

Nastavak na sljedećoj strani…

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u petak, 23. septembra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top