TOKOM NAREDNA TRI DANA: OVAJ znak će dobiti ZANIMLJIVE VIJESTI, dok će OVAJ znak sumnjati u sve, pa čak i u sebe…

TOKOM NAREDNA TRI DANA: OVAJ znak će dobiti ZANIMLJIVE VIJESTI, dok će OVAJ znak sumnjati u sve, pa čak i u sebe…

7 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Tokom naredna tri dana: U ovom trenutku možda se nalazite u prostoru gdje ste skloni sumnjati u koncepte i stavove koje ste prihvaćali cijeli život. Općenito ste skloni biti osoba orijentirana na usluge, i danas biste mogli pomoći nekome tko vam je blizak. Ipak, ova osoba može imati duboko zakopane probleme s kojima se samo on ili ona može nositi, te stoga može izgledati kao da ne cijeni. Budite uvjereni da to nije tako.

 

 

BIK

Snovi i vizije mogli bi potaknuti želju da danas budete posebno umjetnički i kreativni. Ideje za nove umjetničke projekte mogle bi vam iskočiti i nestati iz glave, a mogli biste upasti u paniku sumnjajući da ćete ikada imati vremena bilo koju od svojih ideja pretvoriti u stvarnost. U ovom trenutku možete zapisivati ​​samo ono što vam padne na pamet prema vlastitim željama. Zatim radite sa svakim redom.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Uspjesi u proteklih nekoliko tjedana, zajedno s povećanjem novca, mogli bi potaknuti želju da poboljšate svoju životnu situaciju. Međutim, možda imate sumnje kako to najbolje učiniti. Trebate li se preseliti ili jednostavno preurediti? Trebate li se preseliti blizu ili u neko drugo područje? Najbolje je jednostavno navesti prednosti i nedostatke svake opcije, a zatim ih sve pažljivo razmotriti. Ne morate odlučivati ​​odmah.

 

 

RAK

Stres zbog bilo kakvih radnih pritisaka koji ste iskusili mogao bi uzrokovati da se osjećate malo loše. Ipak, vjerojatno niste voljni uzeti malo slobodnog vremena jer ste previše zabrinuti da završite ono što radite na vrijeme. Važno je zapamtiti da ga uopće nećete završiti ako se iscrpite. Krećite se polako i odmjereno, odvojite vrijeme da se malo opustite i sve će ići lakše nego što mislite.

 

 

LAV

Blokovi i prepreke do kojih ste možda došli u vezi sa svojim projektima mogli bi vas navesti da se zapitate imate li uopće ono što je potrebno da ih ostvarite. Ovo je u redu, ali nemojte se upustiti u sumnju u svoje sposobnosti. Odmaknite se, budite objektivni i osmislite najpraktičnije i najučinkovitije načine za prevladavanje prepreka i postizanje željenih rezultata. Ne dopustite da vas nesigurnost nadvlada.

 

 

DJEVICA

Iako vam se čini da gotovo sve u vašem životu ide dobro, ovih dana biste se mogli naći u maloj panici. Možda imate privremeni napad straha da vaša sreća neće potrajati. Međutim, to je najvjerojatnije zbog vaše najdublje nesigurnosti koja se rasplamsala. Nemojte previše čitati o tome i ne obraćajte pažnju na sumnje koje su izrazili drugi. Vjerujte u sebe, nastavite vrijedno raditi i ići naprijed.

VAGA

Ovih dana biste se mogli naći u nedoumici kako nastaviti s određenim zadatkom ili projektom u koji ste uključeni. Možda će vam biti otvorene brojne mogućnosti, sve izvodljive, a to bi se moglo pokazati zbunjujućim. Ako su sve opcije učinkovite i praktične, nemojte mučiti oko svoje odluke. Baci novčić ako moraš! Uspjeh je snažno indiciran ako se u tom procesu ne opterećujete.

 

 

ŠKORPIJA

Nešto može mučiti člana obitelji, a čini se da ova osoba nije sklona pričati o tome. Čini se da vam je intuicija privremeno blokirana, pa to sami ne možete shvatiti. Ne pokušavajte; vjerojatno je preduboko zakopan u drugoj osobi. Jasno dajte do znanja da ste tamo ako je potrebno, a zatim dopustite toj osobi da ide svojim putem. Ne dopustite da vas ova situacija navede da sumnjate u njihovu potrebu i poštovanje prema vama.

 

 

STRIJELAC

Ovih dana se možete osjećati kao da živite u magli. Mogle bi vam doći neke zanimljive, ali zbunjujuće vijesti. To bi mogla biti informacija tako bizarne prirode koju ćete teško prihvatiti, ali vaš izvor može biti više nego pouzdan. Razgovori s drugima mogu se činiti nejasnim i nesigurnim, jer se oni oko vas zapravo ne osjećaju toliko komunikativnim. Možda ćete se morati osloniti na intuiciju da biste razlučili kako se osjećaju.

 

 

JARAC

Neočekivani predosjećaji i intuitivni osjećaji mogli bi se pokazati prejakim za utjehu, pogotovo ako osjećaju nadolazeće događaje koji nisu baš ugodni. Ti su vam osjećaji poslani ne da bi vas zabrinuli ili uznemirili, već da vam daju naznake kako se nositi s mogućnostima. Možda ćete se morati nositi i s vlastitim sumnjama u sebe. Udubite se, učinite što možete i osigurajte pozitivan ishod. Upamtite, moguće je presti slamu u zlato!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Cilj kojem ste dugo radili i u koji ste polagali puno nade i povjerenja, ovih dana bi vam se, mogao iznenada učiniti upitnim. To nikako ne znači da je propalo. To samo znači da se za sada samo trebate malo više potruditi i obnoviti svoju vjeru u to. Sutra bi vaše sumnje mogle biti stvar prošlosti. Radite naporno i držite se.

 

 

RIBE

Partner ili kolega možda trenutno prolazi kroz neke promjene, zbog čega se pitate imate li budućnost s tom osobom. Može se činiti da idete naprijed dok ova osoba zaostaje. Ovo bi moglo biti samo privremeno stanje, stoga pripazite da u ovom trenutku ne donosite prebrzo zaključke. Ponudite svoju pomoć i učinite što možete, a zatim pustite osobi da riješi stvari. Ovo može proći za nekoliko dana.