OVOM znaku će BIVŠA LJUBAV ući u život, a OVOM je PATNJA sigurna, jer će doći do PREKIDA VEZE…

OVOM znaku će BIVŠA LJUBAV ući u život, a OVOM je PATNJA sigurna, jer će doći do PREKIDA VEZE…

10 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Neki zanimljivi događaji mogli bi se dogoditi dok ste na poslu ili na vašem radnom mjestu. Susret s nekim tko ima veze sa stranom zemljom možda će od sada imati veliku ulogu u vašem životu, jer vam se čini da imate toliko toga zajedničkog. Također možete završiti tako što ćete biti povezani na više razina od pukog poslovanja!

 

 

BIK

Ako vam ovih dana netko daruje poseban dar, možda niste sigurni kako reagirati. Moglo bi vam biti teško to prihvatiti po nominalnoj vrijednosti i možda se pitate koji su njihovi motivi da vam daju tako skupu stvar. Međutim, nema potrebe da se osjećate toliko paranoično.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Energija koja izvire s planeta ovih dana bi vas mogla potresti do korijena, što bi vas moglo zbuniti, jer općenito ne volite iznenađenja. Ako se vaš ljubavni interes u posljednje vrijeme ponaša malo čudno, možda ćete čuti razlog zašto. To ima neke veze s činjenicom da oni stvarno trebaju od vas da surađujete kako bi odnos učinili malo ekspanzivnijim.

 

 

RAK

Netko može postati vrlo intenzivan zbog svojih osjećaja prema vama pod današnjom strastvenom energijom. Ako ste osjetili snažnu povezanost s nekim u svom životu tko vas ponekad zbuni, vrijeme je da započnete razgovor kako biste svoju vezu podigli na novu razinu. Oboje ćete moći priznati stvari koje ste dosad suzdržavali.

 

 

LAV

Astralna energija vam možda otežava izražavanje onoga što osjećate određenoj osobi. Znate da stvarno trebate nešto reći, jer ne možete ostaviti situaciju onakvom kakva jest, ali samo je poteškoća u tome kako otvoriti temu. Glavni problem je prevladavanje tog osjećaja straha; jednom kad to uspijete, sve će biti u redu.

 

 

DJEVICA

Obično ste prilično pričljivi i imate više problema s zaustavljanjem nego s održavanjem razgovora. Ali jednom se čini da ste zapeli za riječima. Samo što je došlo do pomalo neugodne situacije, a vi stvarno ne znate kako se nositi s njom. Pređite preko te nevidljive crte i recite to kako jest. Neće biti tako loše.

VAGA

Astralna energija može vas natjerati da reagirate na mnogo tvrdoglaviji način nego što vam je trenutno potrebno. Možda znate da niste u potpunosti u pravu u održavanju svog stava, ali čini se da ne možete pomoći, jer to uključuje pitanje ponosa. Ako nemate toliko uloženog u vezu, nastavite; ako to učinite – pokušajte promijeniti.

 

 

ŠKORPIJA

Nemojte to shvaćati previše osobno ako vam se čini da je voljena osoba posebno otporna na vaše čari. Možda samo žele provesti neko vrijeme sami, kao što vi vrlo često trebate. Nema smisla biti preplavljeni intenzivnom radoznalošću ili tjeskobom zašto se čine tako bezobzirnim. Prihvatite da im je potreban ovaj prostor da se ponovno povežu sa svime što ih čini istinskim samima.

 

 

STRIJELAC

Osjećaji koji su bili djelomično zakopani i zbunjeni sada se iznenada pojavljuju u oštrom fokusu. Taj temeljni pojam o vašoj vezi koji vas u posljednje vrijeme muči konačno postaje kristalno jasan. Za to biste trebali biti istinski zahvalni, jer sada razumijete zašto je cijela situacija bila tako intenzivna. Malo po malo možete razmrsiti čvor i pronaći rješenje za svoju dilemu.

 

 

JARAC

Ako su financije izvor poteškoća između vas i vašeg partnera (sadašnjeg ili budućeg), onda bi ovo mogao biti dobar trenutak da skupite hrabrost i počnete zavirivati ​​u mračne dubine vaših računa. Ovo ne samo da će vas oboje vratiti u kontrolu, već će i olakšati vaš odnos. Bilo bi vam dobro da budete malo praktičniji.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Jedan poseban sastanak ovih dana će vjerojatno biti vrlo intenzivan. Ako ste se potajno nadali da ćete pronaći tu posebnu osobu, možda ćete dobiti više nego što ste očekivali; s druge strane i oni mogu biti više nego ugodno iznenađeni. Moći ćete se međusobno upoznati s novim iskustvima, a također ćete se zajedno osjećati kao kod kuće.

 

RIBE

Vaš partner (sadašnji ili budući) mogao bi vam pripremiti iznenađenje koje bi vam moglo promijeniti život. Zbog toga ćete se možda poželjeti ponašati na tipično izbjegavajući način kako biste iskoristili trenutak ili dva da procijenite kakav bi trebao biti vaš stvarni odgovor. Bit ćete prilično sretni kada uspijete shvatiti kako se trebate osjećati!