OVOM znaku će BIVŠA LJUBAV ući u život, a OVOM je PATNJA sigurna, jer će doći do PREKIDA VEZE…

OVAN

Neki zanimljivi događaji mogli bi se dogoditi dok ste na poslu ili na vašem radnom mjestu. Susret s nekim tko ima veze sa stranom zemljom možda će od sada imati veliku ulogu u vašem životu, jer vam se čini da imate toliko toga zajedničkog. Također možete završiti tako što ćete biti povezani na više razina od pukog poslovanja!

 

 

BIK

Ako vam ovih dana netko daruje poseban dar, možda niste sigurni kako reagirati. Moglo bi vam biti teško to prihvatiti po nominalnoj vrijednosti i možda se pitate koji su njihovi motivi da vam daju tako skupu stvar. Međutim, nema potrebe da se osjećate toliko paranoično.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Energija koja izvire s planeta ovih dana bi vas mogla potresti do korijena, što bi vas moglo zbuniti, jer općenito ne volite iznenađenja. Ako se vaš ljubavni interes u posljednje vrijeme ponaša malo čudno, možda ćete čuti razlog zašto. To ima neke veze s činjenicom da oni stvarno trebaju od vas da surađujete kako bi odnos učinili malo ekspanzivnijim.

 

 

RAK

Netko može postati vrlo intenzivan zbog svojih osjećaja prema vama pod današnjom strastvenom energijom. Ako ste osjetili snažnu povezanost s nekim u svom životu tko vas ponekad zbuni, vrijeme je da započnete razgovor kako biste svoju vezu podigli na novu razinu. Oboje ćete moći priznati stvari koje ste dosad suzdržavali.

 

 

LAV

Astralna energija vam možda otežava izražavanje onoga što osjećate određenoj osobi. Znate da stvarno trebate nešto reći, jer ne možete ostaviti situaciju onakvom kakva jest, ali samo je poteškoća u tome kako otvoriti temu. Glavni problem je prevladavanje tog osjećaja straha; jednom kad to uspijete, sve će biti u redu.

 

 

DJEVICA

Obično ste prilično pričljivi i imate više problema s zaustavljanjem nego s održavanjem razgovora. Ali jednom se čini da ste zapeli za riječima. Samo što je došlo do pomalo neugodne situacije, a vi stvarno ne znate kako se nositi s njom. Pređite preko te nevidljive crte i recite to kako jest. Neće biti tako loše.

Nastavak na idućoj stranici…

OVOM znaku će BIVŠA LJUBAV ući u život, a OVOM je PATNJA sigurna, jer će doći do PREKIDA VEZE…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top