NEDELJNI HOROSKOP od 23. do 30. Septembra: Djevica će biti apsolutno najsretnija, Ribe najtužnija, a evo tko će biti u prilici zaraditi ogromne pare!

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Ovaj tjedan ćete dobiti čvrstu odluku, koja se tiče vašeg života i vašeg stila života. Osoba koja će vam ovo predati je netko važan; autoritet koji može i hoće promijeniti stvari oko sebe.

Ono što je važno je da s tom osobom vodite pristojan razgovor kako bi ‘shvatila kako treba’ kada je u pitanju odlučivanje o vašoj budućnosti. Razgovarajte s njima, riješite sve.

 

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Tijekom ovog tjedna bit ćete u načinu ‘duboko planiranje’. Točno znate što je potrebno da biste postigli nešto vrlo važno u svom životu, a ako to znači da morate ostati mirni i razmišljati o stvarima, neka bude tako.

Upravo to ćete učiniti. Danas nemate osjećaj hitnosti. Spremni ste biti strpljivi, a vaše će vam strpljenje dugoročno dobro poslužiti.

 

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Pa, izgleda da će netko uskoro, ako ne danas, krenuti na neka putovanja. Ovaj horoskop govori o akciji, avanturi i prelasku s jednog mjesta na drugo.

I ne samo to, vi ćete biti glavni ovaj tjedan.

Ako sve ide u vašu korist, ovaj tjedan biste se trebali osjećati prilično divno i inspirirano. A kada dobijete inspiraciju, svijet oko vas se mijenja na bolje.

 

 

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Nitko ne preuzima kontrolu kao ti, a tvoje čitanje za ovaj tjedan govori da ćeš opet biti osoba izabrana da počisti svu štetu koju je napravio netko ‘drugi’ osim tebe.

Ono što je ovdje zanimljivo je da vam ovo ne smeta.

Volite se žaliti na to kao da se to od vas očekuje, ali u stvari, nemate ništa protiv biti jedini koji može ispraviti nepravde.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Vrlo rano ćete u tjednu shvatiti da ovaj tjedan nije tjedan u kojem svijetu otkrivate svoj veliki i najtajniji plan.

Ponekad živite unutar vlastitog uma i to radi za vas.

Ali ono što se događa je da izgradite fantaziju koja zvuči dobro u vašem umu, ali kada jednom napusti tu palaču uma, u svijetu je čisti kaos.

Ovo je dobar tjedan za vas da jednostavno uživate u svom fantazijskom životu, a ne da se toliko trudite da ga dijelite sa svijetom.

 

 

Riba
(19. veljače – 10. ožujka)

Joj, vrijeme je za slomljeno srce.

A slomljeno srce je obiteljsko. To znači da će netko u vašoj obitelji učiniti nešto što biste stvarno željeli da ne učini, a kada zaista UČINI ovu strašnu stvar, bit ćete najviše razočarani zbog živaca koji imaju, čak i više od samog čina.

Doista ste uložili svoje srce u ovu osobu i očekivali ste više od nje nego što će vam dati tijekom ovog tjedna.

NEDELJNI HOROSKOP od 23. do 30. Septembra: Djevica će biti apsolutno najsretnija, Ribe najtužnija, a evo tko će biti u prilici zaraditi ogromne pare!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top