NEDELJNI HOROSKOP od 23. do 30. Septembra: Djevica će biti apsolutno najsretnija, Ribe najtužnija, a evo tko će biti u prilici zaraditi ogromne pare!

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Očekujte kašnjenje ovog tjedna. Nećete biti odgađani predugo, a i dalje ćete moći ostvariti pobjedu koju ste imali na umu za ovaj tjedan — jedini vam je problem u vremenu.

Uspjeh je za vas još uvijek na rasteru, ali možda ćete morati odustati kada je u pitanju razmišljanje da će se sve to dogoditi ovaj tjedan.

Na pravom ste putu, držite ga se i bit ćete dobro. Samo očekujte usporavanje u tijeku, ništa što će trajati.

 

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Previše ste upoznati sa svijetom noćnih mora i loših snova, a ovaj tjedan vam neće pokazati ništa drugačije.

Ono što je dobro je da počinjete shvaćati svoj vlastiti um; ne morate uvijek poludjeti svaki put kad ste loše volje.

Ovaj tjedan ćete morati raditi kognitivnu terapiju; znaš tko si, a imati loš tjedan apsolutno je nešto s čime se možeš nositi. Sazreo si.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Ovo je tjedan u kojem horoskop obećava stanje ‘tako blizu, a tako daleko’. Ne baš ono što ste htjeli čuti, ali apsolutno ono što ćete morati čuti.

Ovaj tjedan govori o tome da ćete gotovo postići uspjeh, ali ne dobiti ono što vam je potrebno.

To također može značiti borbu koju ćete izgubiti ili nešto iz čega ste izostavljeni. Snažno je čitanje, ali s njim dolazi i ideja neuspjeha ili razočaranja.

 

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Ovaj tjedan ide u materijalizam, a to znači da ćete ili trošiti novac ili pronaći nove načine kako to učiniti.

Niste baš oduševljeni novim načinima zarađivanja jer ste se umorili od cijelog života zarađivanja novca, ali ipak, ne možete tek tako odustati, pa je ovaj tjedan sve u pronalaženju novog načina zarađivanja novca tako da možeš živjeti život kakav želiš živjeti. Ovo vam je dosadno, ali potrebno.

 

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Zanimljiv horoskop, kao u vašem slučaju, znači da je nešto novo zavladalo vašim životom, a to može ići bilo kako, znači gore ili dolje.

Bit ćete licem u lice s izborom ovaj tjedan; ako mudro odaberete, završit ćete s velikom radošću. Ako loše odaberete, tada ćete na kraju izgubiti nešto što volite. Ne osoba, već stvar ili ideja.

Idite na pozitivno; idi s onim što ti srce kaže da je prava stvar.

 

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Osvojili ste horoskop ovog tjedna, jer je ovo najsretnije štivo koje možete dobiti. Ovaj tjedan će vam donijeti ogromnu sreću.

Danas su svi u tvom životu sretni, a svi računi su plaćeni! Ne postoje neposredne prijetnje, a čak i da postoje, sretno biste ih mogli ignorirati.

Ovo je vaš  tjedan. Iskoristite ga do kraja. Neka se sreća ovog tjedna pretvori u čudo sljedećeg tjedna.

Nastavak na sljedećoj stranici…

NEDELJNI HOROSKOP od 23. do 30. Septembra: Djevica će biti apsolutno najsretnija, Ribe najtužnija, a evo tko će biti u prilici zaraditi ogromne pare!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top