LJUBAVNI HOROSKOP 21. Decembar: OVAJ znak bit će NEODOLJIV u očima svakog promatrača – vrijeme je za NEOČEKIVANO!

LJUBAVNI HOROSKOP 21. Decembar: OVAJ znak bit će NEODOLJIV u očima svakog promatrača – vrijeme je za NEOČEKIVANO!

20 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Možda ćete danas naići na nove poznanike ili prijatelje! Pomoći će vam da shvatite dublje značenje ljubavi i osnažit će vas da razlikujete površnu i pravu ljubav! To će vas učiniti boljim sucem da odaberete pravu osobu za sebe! Budite ljubazni prema svima koji vam danas naiđu!

 

 

BIK

Ljubavni horoskop: Vaš partner može učiniti nešto što će povećati vaše samopouzdanje u vašoj vezi. Možete uzvratiti uslugu tako što ćete jamčiti zajedničko druženje. Možda ćete se sretno provesti sa svojom ljubavlju. Možete jesti vani zajedno. Odvojite vrijeme da svog partnera upoznate sa svojom obitelji. Zapamtite da polako i postojano pobjeđuje u utrci. Odmjerite svačije raspoloženje prije nego što napravite korak.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop: Netko neodoljiv ti je blizu. Ipak, ne možete pronaći način da doprete do njihova srca. Nemojte se obeshrabriti, sami vaši pokušaji da pronađete mjesto u srcu nekog tijela dobro će ih se dojmiti! Stvari se mogu činiti bezbrižnima, ali ljubav može tinjati iza kulisa i vrlo brzo ćete se možda naći u ljubavnom prekidu.

 

 

RAK

Danas ćete od partnera dobiti vrijedan savjet. Možda vam se neće svidjeti, ali bilo bi dobro da se posvetite tome. To vam može biti od velike važnosti. To može biti povezano s financijskim stvarima, vašom karijerom ili obitelji. Od vitalnog je značaja da se ne smijete braniti i zanemariti ovaj savjet jer to može rezultirati samo žaljenjem.

 

 

LAV

Od vitalnog je značaja da ne dopustite da se u vašoj vezi nakuplja tvrdoglavost. Vaš partner nije raspoložen za kompromise. Dakle, morate imati puno više razumijevanja i fleksibilnost. Ali ovaj će stav zapravo poboljšati vaš romantični život, a vaš će se partner također početi osjećati mnogo ljubaznije. Pokušajte obnoviti svoju staru vezu smislenom gestom.

 

 

DJEVICA

Vaša ljepota gotovo će ostati fiksirana u očima svakog promatrača. Bit će to dobra prilika da naletite na svog bivšeg i razbijete ga. Ali pazite da mu se ne vratite! Uostalom prošlost treba ostati u prošlosti! Jednom od vaših prijatelja možda će trebati vaša pomoć u ljubavnom životu, ali ne zaboravite se pobrinuti za svoj!ᅠᅠᅠ

VAGA

Dan je savršen za strast i vatru. U vama su se gomilali romantični zahtjevi, ali ste podcijenili simpatiju i snagu osjećaja svog partnera. Vi samo trebate artikulirati svoje zahtjeve iz veze i oni bi bili više nego jednako usklađeni. Stoga, iskoristite ovo vrijeme da započnete strastvenije razdoblje u vašoj vezi.

 

 

ŠKORPIJA

Možda ćete naići na određene informacije koje će vam pomoći da bolje razumijete partnera i smjer vaše veze. Možda je vaš partner posljednjih dana slao zbunjujuće i kontradiktorne signale, ali danas ćete početi shvaćati značaj ovakvog ponašanja. To će vam pomoći da donesete važne odluke u vezi s budućom prirodom vaših odnosa.

 

 

STRIJELAC

Previše ste se navikli sami rješavati svoje probleme, ali otkrit ćete da vam njihovo dijeljenje s partnerom može biti od velike pomoći. On ili ona će vam pružiti podršku i čak vam može ponuditi praktičnu pomoć. Ako se problem odnosi na bilo koji problem u vašoj vezi, pokrenite tu temu na javnom mjestu gdje je manje vjerojatno da će vaš partner emocionalno reagirati na njega.

 

JARAC

Vaši planovi da se družite s dragim vam se danas mogu srušiti. Nemojte snažno pritiskati partnera u ovom trenutku kako biste saznali razlog zašto ste zeznuli plan. Sjediti hladno kod kuće i gledati svoju omiljenu TV emisiju ili čitati dobru knjigu jednako će vas zabaviti ili jednostavno izađite sami i zabavite se do ludila.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Vrijeme je da se odmaknete od svojih veza i pogledate širu sliku. Previše ste se zapleli u sitnice i zbog toga ste možda izgubili iz vida ono što stvarno želite od svojih odnosa. Vrijeme je za uklanjanje nereda i prosuđivanje odnosa na temelju vlastitih zasluga i donošenje opreznih odluka.

 

 

RIBE

Održavajte pozitivan stav čak i ako vaša trenutna veza ne funkcionira. Vaš partner ne uzvraća iste osjećaje kao vi. Vrijeme je da krenete dalje, a da nikoga ne povrijedite. Upoznajte ljude i zabavite se. Sa svojim pozitivnim stavom, mogli biste pronaći nekoga odmah preko vrata. Čekaju vas iznenađenja. Budite skromni i nježni.