LJUBAV TOKOM VIKENDA: Dva dana bit će prožena LJUBAVNIM IZNENAĐENJIMA – sreća u najavi, a evo i kome!

VAGA

Čini se da ste danas uhvaćeni između vraga i dubokog plavog mora. Imate jake osjećaje prema određenoj osobi, ali o svemu tome šutite. Ne želite da vas vide u ičemu osim u poziciji snage i kontrole. Dnevna planetarna konstelacija nameće pitanje koga zavaravate. Biti ranjiv dio je povjerenja u drugoga.

 

 

ŠKORPIJA

Danas bi za vas i vašu voljenu osobu mogao biti vrlo privatan dan. Nije da će to biti problem – vjerojatno će biti puno smijeha. Ali oboje zaslužujete malo vremena nasamo. Ovo će regenerirati odnos, zbližavajući vas. Ponekad morate isključiti druge na neko vrijeme kako biste otkrili koliko toga zapravo dijelite.

 

 

STRIJELAC

Volite ideju da možete zbuniti ljude riječima. Upravo sada, imate priliku potpuno prevariti svog ljubavnika da povjeruje u malu shemu ili plan koji ste skuhali. Možda ćete ih uspjeti prevariti i biti zaista zadovoljni sobom, ali nemojte izgledati tako samodopadno. Možda će se još uvijek posljednji smijati, jer što ide okolo dođe.

 

 

JARAC

Tvoj problem je što koliko god se trudio, nemaš talenta za laganje. Možda ćete se potaknuti da se pokušate poigrati riječima koje se tiču ​​određene teme. Ali nikada ne možete dugo skrivati ​​istinu, pa ćete ili početi crvenjeti ili se hihotati, ili mješavinu obojega. Za predivno romantičnu večer, samo recite kao da je prvi put.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Vjerojatno ćete danas puno vremena provesti samo u smijehu. Dnevna planetarna konstelacija tako je poletna! Ako ste prolazili kroz poteškoće s trenutnom vezom, onda možete puno doprinijeti iscjeljivanju svih rascjepa tako što ćete se dobro zabaviti zajedno, a također iskoristiti ovu priliku za razgovor o problemima. Kasnije ćete imati puno svjetliju perspektivu.

 

 

RIBE

Prijatelji se mogu pitati gdje ste danas. Dnevna planetarna konstelacija vas također tjera da se zapitate. Čini se da ste intenzivno uključeni u pokušaj da privučete tuđu pozornost, topite se pod njihovim pogledom i klecate na koljenima kada govore. Prijatelji bi željeli da se izvučete iz ovoga, jer jednostavno niste svoji i provodite većinu vremena gledajući u daljinu.

LJUBAV TOKOM VIKENDA: Dva dana bit će prožena LJUBAVNIM IZNENAĐENJIMA – sreća u najavi, a evo i kome!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top