LJUBAV TOKOM VIKENDA: Dva dana bit će prožena LJUBAVNIM IZNENAĐENJIMA – sreća u najavi, a evo i kome!

OVAN

Možete pokazati da cijenite tu posebnu osobu u svom životu kupnjom nečeg lijepog za dom. Bez obzira dijelite li kuću ili ne, neka ovaj dar bude posebno lijep, možda neka ukusna umjetnina, skulptura ili nešto iz druge zemlje. Ovo ne samo da će vašeg ljubavnik učiniti radosnim, već ćete se i vi osjećati stvarno dobro.

 

 

BIK

Planetarna konstelacija sa sobom donosi osjećaj da imate mnogo razloga za slavlje. Ako želite ovaj osjećaj sreće podijeliti s voljenom osobom, učinite nešto posebno za nju. Tražite li romantičan dar, možda ćete ga pronaći na mjestima gdje vlada jaka umjetnička atmosfera. Razmislite o provjeri virtualne umjetničke galerije ili kulturne izložbe.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Možda ćete danas biti pomalo zbunjeni jer je jedno od onih vremena kada stvari jednostavno ne idu kako bi trebale. Možda se osjećate nesigurno oko pogodbe koju ste sklopili. Problem je u tome što se ne možete sjetiti jeste li rekli da hoćete ili nećete ili uvjeta koji idu uz dogovor. Morat ćete gaziti vrlo pažljivo.

 

 

RAK

Svatko ima dašak romantike u sebi, čak i ozbiljne akademske osobe. Samo što postoji na drugom planu ili se na drugi način iznosi na vidjelo. Danas ćete možda morati razgovarati o nekoliko stvari o kojima nemate pojma, ali ako uspijete uvjeriti tu posebnu osobu da imate funkcionalan mozak, imate priliku.

 

 

LAV

Kvaliteta optimizma prožima dane. Imate prekrasnu priliku za komunikaciju s drugima koji dijele vaše interese u području umjetnosti i kreativnosti. Prisustvovanje internetskoj izložbi ili možda druženje na daljinu uz piće prije večere moguće su aktivnosti u kojima možete razgovarati s tom posebnom osobom. Puno je smijeha u zraku, stoga se dobro zabavite!

 

 

DJEVICA

Danas se osjećate dobro u sebi, izgledate sjajno i tako ste popularni! Dnevna planetarna konstelacija otkriva vaše najatraktivnije osobine. Ali ako ste slobodni i tražite romantičnu vezu, morat ćete pronaći način da razjasnite svoje namjere. Čini se da ste malo intenzivni i možda ćete se morati malo ohladiti kako ne biste nekoga prestrašili.

Nastavak na sljedećoj stranici…

LJUBAV TOKOM VIKENDA: Dva dana bit će prožena LJUBAVNIM IZNENAĐENJIMA – sreća u najavi, a evo i kome!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top