DNEVNI HOROSKOP ZA 23. Septembar: Jedan znak će se financijski osigurati,  a jednom dolazi vijest od bivše ljubavi…

VAGA

Puni ste energije i imate vedar pogled. Stvari koje su se činile tmurnim posljednjih nekoliko dana ne izgledaju tako beznadne. Snaga i vitalnost u vašem stavu pomoći će vam da se nosite sa situacijom. Dan je također povoljan da snažno izrazite svoje stavove, mišljenja i želje. Idite za onim što uistinu želite i vjerojatno ćete postići svoje ciljeve.

 

 

ŠKORPIJA

Uživajte u komunikaciji, pa čak i u jednodnevnom izletu sa starim prijateljem i obitelji. U svom radu trebate se držati onih metoda koje su se u prošlosti pokazale korisnima. Bolje je danas ne započeti nikakve nove eksperimentalne stvari. Ako pokušavate dobiti posao ili projekt, držite se konvencionalnih metoda i snažno prodajte svoje ideje i sposobnosti i uspjeh će sigurno biti vaš.

 

 

STRIJELAC

Očekuju vas mnoge dobre prilike. Ali zahtijevaju veliku predanost što vam se u ovom trenutku čini nedostupnom. U redu je da ovu priliku odložite za važan osobni događaj! Vi ste nježni u svom raspoloženju i to je ono što vam pomaže da se nježno gelirate s prijateljima.

 

 

JARAC

Ako štedite za pravu priliku, danas bi mogao biti pravi dan. Danas očekujte dobre vijesti koje će vam sigurno izmamiti osmijeh na usne i suze na očima. Predviđa se da ćete danas biti okruženi prijateljima i obitelji. Veselo vrijeme je iza ugla. Ipak, ne zaboravite voditi brigu o svom zdravlju.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Možete ispitati promjene u svom načinu života koje bi mogle uspostaviti ravnotežu između vašeg posla i zdravlja. Možete poslati e-mail nekom od svojih bliskih prijatelja s pitanjem o rješenju za isto. Ove će vam promjene učiniti ugodnijim. Možete se povezati s pravim ljudima i oni će vam dopustiti da odredite svrhu raznih ciljeva.

 

 

RIBE

Danas ste impulzivno raspoloženi. Skloni ste žuriti s projektima bez razmišljanja i to može stvoriti nepotrebne probleme i na poslu i u obiteljskom životu. Pokušajte zadržati ujednačenost, iako se sada može činiti da je to preteško. Zajedno će se pojaviti nekoliko prilika i morate vidjeti što vam odgovara, a što ne.

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. Septembar: Jedan znak će se financijski osigurati,  a jednom dolazi vijest od bivše ljubavi…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top