DNEVNI HOROSKOP ZA 23. Septembar: Jedan znak će se financijski osigurati,  a jednom dolazi vijest od bivše ljubavi…

OVAN

Dnevni horoskop:  Vjerojatno ćete potrošiti dosta na stvari poput namještaja, odjeće i kozmetike. Međutim, moći ćete zaustaviti svoju potrošnju tek nakon ekstravagancije. Također je vjerojatno da ćete dati skupe darove nekome koga volite i to će vam svakako biti drago. Međutim, morate verbalizirati svoje osjećaje kako bi vaše geste postale značajnije.

 

 

BIK

Dnevni horoskop:  Osjećate se pomalo zbunjeno događajima koji se odvijaju oko vas i raznim naizgled kontradiktornim informacijama koje vam dolaze. Vaš vlastiti unutarnji glas sada je vaš najbolji vodič. Vjerujte svojim instinktima i činite ono što vam govore i naučit ćete puno o sebi i smjeru u kojem želite da vaš život ide.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Dnevni horoskop:   Dugo ste bili impulzivni u donošenju odluka. Ali danas ćete shvatiti važnost planiranja i pažljivog pristupa. Od sada će vaš pristup svemu biti dobro zacrtan i organiziran pristup. Nikad nije kasno za početak planiranja. Uz planiranje, također ćete vidjeti da nosite ispravno izvršenje planova.

 

 

RAK

Dnevni horoskop:   Danas ćete volontirati za održavanje skladnog okruženja i kod kuće i na radnom mjestu. Bit će to uzbudljivo iskustvo i pojačat će vašu motivaciju da radite za mir. Međutim, nikome ne otkrivajte privatne podatke i budite spremni probaviti gorku istinu u slučaju da je morate naučiti!

 

 

LAV

Dnevni horoskop:  Danas ćete se osjećati vrlo kreativno. Cijenite sve lijepo i želite stvoriti nešto lijepo. Dan je posebno povoljan za umjetnike. Međutim, potrebno je dovršiti projekte koje započnete danas. Možete se iznenada početi osjećati ispuhano  uobičajena pojava nakon navale kreativnosti i može vas ostaviti depresivno i šuplje bez razloga.

 

 

DJEVICA

Vjerojatno ćete danas naići na malo vjerojatno iskustvo. Nije nužno neugodno, ali će vas vjerojatno uznemiriti. To može donijeti radikalnu promjenu u vašem pogledu. Nemojte se bojati izraziti svoje osjećaje, ali ovo je vrijeme prikladnije da emocionalne zahtjeve drugih postavite ispred svojih.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. Septembar: Jedan znak će se financijski osigurati,  a jednom dolazi vijest od bivše ljubavi…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top