Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ovaj petak, 23. septembra vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Saturn predstavlja ograničenja dok Uran cvjeta u slobodi. Kada se ovo dvoje spoji, naglašava te teme unutar vašeg života, izazivajući vas da vjerujete i djelujete kako biste stvorili život svojih snova.

Također suprotstavlja ove dvije energije, zbog čega se osjećate kao da morate birati između jedne ili druge krajnosti.

Iako će najveći rizik uvijek biti ne poduzeti, energija danas dolazi s cijenom spoznaje da će mašta uvijek nadjačati stvarnost.

To ne znači da svijet snova koji vrtite u svom umu ne može postati život koji živite, već samo da će vam se život činiti besmislenim ako ga ne slijedite.

Mjesec u Lavu potiče vas da slušate i priznate istine koje su dugo bile zakopane u vašoj duši.

Dok to čini, Jupiter u Ovnu će se ujediniti sa Saturnom u Vodenjaku odbacujući okove vaših uvjerenja zbog kojih ste mislili da morate biti mali.

Da trebate činiti ono što su drugi htjeli od vas ili da ste nekako morali gušiti vlastite nade jer su bile samo neozbiljne ništarije umjesto sjemena vaše budućnosti.

Kad god raste napetost na nebu, to znači da postoji buđenje koje se događa duboko u vašem srcu.

Danas će vam Mjesec Lav i Uran u Biku pomoći da otvorite svoje oči i svoje srce kako biste mogli vidjeti najveću moć koju ćete ikada upoznati je da vjerovanje u ono što možete zamisliti vodi u život koji će to čak i premašiti.

Život može biti bilo što, ali prvo morate vjerovati da je to moguće.

Ova tri horoskopska znaka imaju najbolje horoskope u petak, 23. septembra:

1. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Mjesec u Lavu ponovno pali vatru iznutra koja vas pomaže podsjetiti tko ste doista. Samo zato što su drugi zadovoljni određenom vrstom života ne znači da ćete i vi ikada biti. To ne znači da trebate ili čak morate pokušati.

Za vas nema stapanja, umjesto toga, radi se o prepoznavanju da vam je suđeno da se ističete. Suđeno vam je da živite život koji je drugačiji od drugih i da je praćenje poziva vlastite duše jedini način koji će vas tamo dovesti.

U ovom prostoru pozvani ste da riskirate i razmislite o izborima koje ste napravili i jesu li ili nisu bili doista autentični prema vama samima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Kako budete mogli vidjeti sebe u raznim dijelovima svog života, znat ćete što uistinu odjekuje, a što ne. To vam omogućuje da se odvojite od onih dijelova koji uistinu ne poštuju vaš blistavi duh i oslobađa vas od onoga što hoće.

Nastavak na sljedećoj strani…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ovaj petak, 23. septembra vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top