Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u četvrtak, 22. septembra

Danas,  tri horoskopska znaka će se pomiriti s time što točno trebamo učiniti kako bismo živjeli najbolji život.

Neki dani su za bacanje; ne razmišljamo previše o tome što radimo, samo sve radimo bez razmišljanja, kao da je rutina dovoljno dobra.

I, ponekad jeste ali ne danas. Danas će tri horoskopska znaka koja imaju najviše sreće u ljubavi pronaći ono što traže.

Radimo s nekim nebeskim utjecajima koji žele da se probudimo i obratimo pozornost na svoje ljubavne živote.

Danas gledamo kako sekstilni Merkur s Mjesecom u Lavu može biti potencijalni ‘spasitelj veze’ i kako ovom tranzitu pomaže i sekstilni Mjesec sa Suncem.

Dakle, za neke parove ovo je dan kada odlučujemo što ostaje, a što odlazi kada je u pitanju ‘prtljaga’ koju donosimo u vezu. Je li razgovor o bivšem doista potreban ili samo nanosi štetu drugoj osobi?

Je li doista najbolja ideja osjećati se tako ugodno sa svojim partnerom da osjećate da ga slobodno možete vrijeđati, samo zato što tko vas može spriječiti, a osim toga, ‘on zna da se samo šalim.’ Pa, on ne zna da se šališ, i pogodi što? Vjerojatno se ionako ne šalite.

Ono što nam danas daje je sposobnost da vidimo da možemo pretpostaviti svoje probleme i da možemo slijediti novi put do boljeg mjesta. Za one od nas koji smo se navikli biti s osobom s kojom izlazimo ili s kojom smo se vezali, moramo shvatiti da je na nama da ovo učinimo zanimljivim.

Ne možemo samo čekati da oni to učine, ali s dvoje ljudi koji marljivo rade na popravljanju štete i težnji ka novoj izvrsnosti, današnji dan bi se mogao smatrati najuspješnijim danom u tjednu u smislu ljubavi i romantike. Sretan!

Tri horoskopska znaka koji imaju najviše sreće u ljubavi 22. septembra su:

1. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Dok osjećate da zov Vage dolazi snažno, možda ćete čak osjetiti potrebu da riješite stvari s osobom s kojom ste u privrženoj vezi.

Vi ste, kao i mnogi drugi, došli na ono mjesto u romantici gdje nema romantike, a vas dvoje ste se navikli da stvari stoje ovako.

Današnji dan donosi želju da se sve to promijeni.

Niste sigurni želite li jednostavno prihvatiti stvari onakvima kakve jesu, jer osjećate da tu negdje još ima života. Dobra strana je što i vaš partner to osjeća i on će predložiti nešto uzbudljivo što biste vas dvoje trebali učiniti zajedno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Današnji dan mogao bi vas šokirati utoliko što vaš partner nije zaspao na vama. Dapače, spreman je i voljan to učiniti, samo da dođete sami. Vidjeti da ste voljeni i znati da je vaša osoba stvarno tu za vas inspiriralo vas je da počnete iznova, sa svježim, pozitivnim stavom.

Nastavak na sljedećoj strani…

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u četvrtak, 22. septembra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top