PLAMEN STARE LJUBAVI ĆE SE OPET UPALITI: OVI znakovi će OPET ZAPOČETI VEZU sa BIVŠIM partnerom!

PLAMEN STARE LJUBAVI ĆE SE OPET UPALITI: OVI znakovi će OPET ZAPOČETI VEZU sa BIVŠIM partnerom!

8 listopada, 2023 0 By Admin

Ono što je sigurno kada je riječ o osobama rođenim u dva horoskopska znaka je da se moraju pridržavati stare, dobro nam znane poslovice, “nikad ne reci nikad”. Objašnjenje je vrlo jednostavno. Upravo će oni započeti novu vezu, ali sa starim, odnosno bivšim partnerom, jer plamen stare ljubavi ponovo će gorjeti…

 

Upravo su oni rekli kako se ni pod koju cijenu ne bi vraćali na staro. Sada će ipak to učiniti, jer plamen stare ljubavi će se opet upaliti…

 

BLIZANCI – je prvi znak čiji će se plamen stare ljubavi opet upaliti…

Vi ste osoba koja je sve u stanju napraviti za osobu koju iskreno i svim srcem voli. Nije vam ni oprost stran, te isto tako često u vezi oprostite što vjerojatno mnogo drugih osoba ne bi oprostilo. Da bi vi otišli iz veze i osobe koju volite, ta osoba vam zaista treba nešto vrlo loše i ružno napraviti/reći da bi otišli. Plamen stare ljubavi će se upaliti.

Ali, jednom kada odete, onda povratka više nema. Prije svega i svih, vi držite do sebe i do svoje časti, borit ćete se za ljubav, za njen opstanak, ali kada odete, onda je to-to. Upravo zato ovo što vas očekuje će vas vrlo iznenaditi, jer upravo će se dogoditi ono za što ste vjerovali da se nikada neće dogoditi, a to je povratak bivšem partneru.

Plamen stare ljubavi ponovo će se zapaliti i vi ćete ponovo započeti vezu sa bivšim partnerom. Htjeli vi to priznati ili ne, vi i dalje gajite velike i duboke emocije prema bivšem. Vaša bivša ljubav će vam otvoreno dati do znanja da se kaje i da vas želi ponovo nazad.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Koliko god da ćete se pokušati oduprijeti, ipak nećete uspjeti, jer će vas srce vući toj osobi. Zvijezde vam poručuju da nimalo nećete pogriješiti tom odlukom, jer vaša ljubav je jača od svega i teško može biti raskidiva.

LAV – je drugi znak čiji će se plamen stare ljubavi opet upaliti…

Poznati ste po svojoj emotivnosti i poznato je da vam teško padaju bilo kakvi rastanci, a posebno kada je riječ o ljubavi i ljubavnim partnerima. Zaista ne odustajete lako od ljubavi. Zaista je potrebno dosta nepravde, boli i tuge da vam partner priušti, pa da se eventualno okrenete i odete.

Vi ste osoba koja će dosta toga pretpjeti i koja će se boriti za ljubav,. Sve dok smatrate da postoji i najmanji razlog da se borite, borit ćete se kada svim srcem volite. Vaša ljubav često traje zauvijek, pa čak i onda kada niste uz osobu koju volite.

Međutim, kada ipak na kraju odete, teško da ćete se ikada vratiti na staro. Nije isključeno da nećete nikada, ali možemo reći da se gotovo nikada ne vraćate na staro. Kako kada je o ljubavi riječ, ali isto tako i kada je riječ o drugim segmentma života.

Vi ste bili u vezi u kojoj ste jako voljeli, ali zbog vrlo ružnih i loših postupaka vašeg partnera, ta veza se završila. Od toga dana ste počeli zapravo patiti ali ste se zarekli da se više nikada ne bi vratili ponovo u tu vezu i toj osobi. Međutim, upravo to će se desiti.

Zvijezde vam otkrivaju da vas čeka nova ljubavna veza sa bivšim partnerom za kojeg ste rekli da je nemoguće da mu se vratite. Plamen stare ljubavi će se ponovo upaliti. Zapravo se nećete ni snaći niti biti svjesni što se događa oko vas, a već ćete se naći u zagrljaju bivše ljubavi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Zvijezde vam otkrivaju da nećete pogriješiti sa tom odlukom. Ovaj put ta veza će vam donijeti sve ono što nije pri prvom pokušaju i sve ono što ste željeli.