LJUBAVNI HOROSKOP ZA 20. Decembar: Treća osoba će se upetljati u jednu vezu sa zlim namjerama…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 20. Decembar: Treća osoba će se upetljati u jednu vezu sa zlim namjerama…

19 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Postoji velika mogućnost da će treća osoba pokušati intervenirati u vaš odnos sa zlim namjerama. Osoba je vjerojatno osoba od povjerenja i netko o kome ovisite. Stoga svaku informaciju o svom partneru prihvatite sa zdravom dozom skepticizma. Zbog svog partnera možete biti meta ljubomore i prijevare. Morate se osloniti na vlastite osjećaje.

 

 

BIK

Prijatelji, suradnici i razne vrste ljudi koje poznajete mogu vas pokušati prosvijetliti o stvarima koje morate učiniti da bi se vaš ljubavni život malo ubrzao! Slijedite ono što kažu kako biste ažurirali svoju bazu podataka za upoznavanje, osim savjeta za flert! Tražite ljubav pa je bolje da se usredotočite na nju, nego da se zaključate radi nekog trenutnog užitka!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop: Danas ste prilično razdražljivo raspoloženi i vjerojatno ćete to iznijeti na svog partnera. Shvaćate da ste nepravedni, ali vam je i dalje teško ne dodijeliti krivnju tamo gdje ona nije dužna. Važno je kontrolirati promjene raspoloženja. Ako to ne možete učiniti, pokušajte provesti neko vrijeme daleko od partnera. Inače će vaša veza biti ugrožena.

 

 

RAK

Susrest ćete se s nekim iz svoje prošlosti tko je s vama imao blizak odnos. Ovaj susret zapravo može označiti novi početak, bilo promjenom dinamike vaše trenutne veze ili obnavljanjem stare. Obratite pažnju na svoje osjećaje umjesto da ih prikrivate i uživat ćete u boljem danu.

 

 

LAV

Čini se da ste previše uzbuđeni zbog organiziranja zabave u čast postignuća svoje voljene. No, nažalost, ispostavit će se da će to biti redovito druženje. Vaši omiljeni gosti možda neće ni stići! Ipak će vaš partner biti privučen brigom i brigom koju imate za njega! I to je ono što je vaše pravo postignuće!

 

 

DJEVICA

Ljubavni horoskop: Pravo je vrijeme da se ozbiljno bavite ljubavnim i romantičnim vezama. Otkrit ćete da vas više ne zanimaju dokoni flertovi. Umjesto toga, prirodno ćete gravitirati prema ozbiljnijem i zrelijem romantičnom partneru. Također ćete početi razmišljati o svojoj dugoročnoj budućnosti i odnosima, a možda ćete čak početi poduzeti prve korake prema dugoročnoj predanosti.

VAGA

Prije nego što tražite ljubav od drugih, morate voljeti sebe i to ćete danas jasno razumjeti. Vrijeme je da poslušate svoj unutarnji glas i date sebi ljubav i poštovanje koje zaslužujete. Tada nećete morati ići u potragu za ljubavlju. Umjesto toga, vaše vlastito samopouzdanje i samopoštovanje stvorit će prilike za smislene odnose u vašem životu.

 

 

ŠKORPIJA

Vjerojatno ćete biti slomljeni s nogu gestom koju vaš partner odluči učiniti. Ako ste navikli na intimne večere, pripremite se za večerašnje bučno, ali prijateljsko obiteljsko okupljanje i obrnuto. Ako ste slobodni, ova vam gesta može pomoći da svog budućeg partnera vidite u novom svjetlu i u skladu s tim donosite odluke o budućnosti.

 

 

STRIJELAC

Ljubavni horoskop: Danas ćete biti neuobičajeno agresivni u ljubavi. Vaš će partner vjerojatno biti prilično zapanjen jer je navikao na nježne romantične geste s vaše strane. Ali svidjet će im se vaš novi stil i bit će vam više nego prikladan. Istražite različite dimenzije vašeg odnosa danas. Bit ćete ugodno iznenađeni.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Ljubavni horoskop: Možda ćete odlučiti pokazati svoju ljubav i privrženost svom partneru ekstravagantnom i vrlo javnom gestom. Možda planirate zabavu iznenađenja u čast postignuća vašeg partnera. U izvršenju vaših planova mogu se pojaviti manje zastoje, ali vaš partner neće imati sumnje u vaše zadovoljstvo i dubinu posvećenosti njemu/njoj.

 

 

VODOLIJA

Držali ste stvari za sebe. Vrijeme je da se otvorite svom partneru. Suočite se sa svojim tajnama i svojim strahovima, ako ih ima. Vaš partner vjeruje u dijeljenje i cijenit će vašu prirodu. Mjesec u Vodenjaku nježno sja u vašem horoskopu i to bi moglo vidjeti da vi i vaš partner glatko plovite nakon jedno drugome postavljanja pitanja.

 

 

RIBE

Svađe i svađe obilježe vam dan. Izbjegavajte bilo kakav problem sa svojim partnerom danas. Svađe prestaju ako osoba popusti. Ovaj put budi šutljiv. Budite nježni i puni ljubavi. Pokušajte razumjeti poantu svog partnera i nemojte nuditi nikakvu protuizjavu. Pokušajte mu skrenuti misli na dobra vremena koja ste podijelili. Dan će proći s manje štete.