LJUBAVNI HOROSKOP ZA 22. Septembar: Treća osoba će se upetljati u jednu vezu sa zlim namjerama…

ljubavni horoskop

OVAN

Ljubavni horoskop: Postoji velika mogućnost da će treća osoba pokušati intervenirati u vaš odnos sa zlim namjerama. Osoba je vjerojatno osoba od povjerenja i netko o kome ovisite. Stoga svaku informaciju o svom partneru prihvatite sa zdravom dozom skepticizma. Zbog svog partnera možete biti meta ljubomore i prijevare. Morate se osloniti na vlastite osjećaje.

 

 

BIK

Prijatelji, suradnici i razne vrste ljudi koje poznajete mogu vas pokušati prosvijetliti o stvarima koje morate učiniti da bi se vaš ljubavni život malo ubrzao! Slijedite ono što kažu kako biste ažurirali svoju bazu podataka za upoznavanje, osim savjeta za flert! Tražite ljubav pa je bolje da se usredotočite na nju, nego da se zaključate radi nekog trenutnog užitka!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop: Danas ste prilično razdražljivo raspoloženi i vjerojatno ćete to iznijeti na svog partnera. Shvaćate da ste nepravedni, ali vam je i dalje teško ne dodijeliti krivnju tamo gdje ona nije dužna. Važno je kontrolirati promjene raspoloženja. Ako to ne možete učiniti, pokušajte provesti neko vrijeme daleko od partnera. Inače će vaša veza biti ugrožena.

 

 

RAK

Susrest ćete se s nekim iz svoje prošlosti tko je s vama imao blizak odnos. Ovaj susret zapravo može označiti novi početak, bilo promjenom dinamike vaše trenutne veze ili obnavljanjem stare. Obratite pažnju na svoje osjećaje umjesto da ih prikrivate i uživat ćete u boljem danu.

 

 

LAV

Čini se da ste previše uzbuđeni zbog organiziranja zabave u čast postignuća svoje voljene. No, nažalost, ispostavit će se da će to biti redovito druženje. Vaši omiljeni gosti možda neće ni stići! Ipak će vaš partner biti privučen brigom i brigom koju imate za njega! I to je ono što je vaše pravo postignuće!

 

 

DJEVICA

Ljubavni horoskop: Pravo je vrijeme da se ozbiljno bavite ljubavnim i romantičnim vezama. Otkrit ćete da vas više ne zanimaju dokoni flertovi. Umjesto toga, prirodno ćete gravitirati prema ozbiljnijem i zrelijem romantičnom partneru. Također ćete početi razmišljati o svojoj dugoročnoj budućnosti i odnosima, a možda ćete čak početi poduzeti prve korake prema dugoročnoj predanosti.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 22. Septembar: Treća osoba će se upetljati u jednu vezu sa zlim namjerama…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top