HOROSKOP DO KRAJA Septembra: OVIM znacima dolazi nešto prekrasno i to će biti sve ono čemu se nadaju i o čemu sanjaju!

HOROSKOP DO KRAJA Septembra: OVIM znacima dolazi nešto prekrasno i to će biti sve ono čemu se nadaju i o čemu sanjaju!

21 rujna, 2022 0 By Admin

VAGA

Čini se nemogućim otresti se krivnje i krenuti iz odnosa u kojima ljutnja i zdrave granice nisu izražene. Trebate svoje vrijednosti na mjestu kako biste se mogli kretati s prioritetima koji su logični i usklađeni s trenutkom.

Vremena zahtijevaju posebne poteze i pozornost posvećenu onome što se čini prevelikim za vašu racionalnu, uobičajenu rutinu. Doneseni izbori definirat će tijek vaše budućnosti, tako da možete zaroniti, vjerujući u proces.

 

 

ŠKORPIJA

Indonezijske megalitske ruševine potiskuju ljudsku civilizaciju unatrag, prije kraja posljednjeg ledenog doba. Kada zamišljate kako su drugi živjeli u prošlosti, morate biti zahvalni na svojoj situaciji danas, a ovo je dobar trenutak da se prisjetite koliko ste dobili korištenjem prilika na tom putu.

Stvari nisu savršene, nikada nisu, ali sada imate mogućnosti koje vam pomažu da prođete kroz vrata koja su se u prošlosti činila udaljenijima. Iskoristite priliku i promijenite svoju stvarnost.

 

 

STRIJELAC

Jedini ptolemejski vladar koji je naučio čitati, pisati i razgovarati na egipatskom bila je Kleopatra. Možda sumnjate u svoje sposobnosti, ali kada pogledate svoja postignuća, otkrit ćete da ne trebate pozirati ili se pretvarati da ste nešto što niste.

Važno je metabolizirati uspjeh i s ponosom prihvatiti svoja postignuća. Biti skroman je dobro sve dok niste iskorišteni ili neshvaćeni s vašim vrijednostima koje vise na koncu.

 

 

JARAC

U Falklandskom ratu britanska je mornarica ubila tri kita, misleći da su podmornice. Krećete se kroz mrak, nesvjesni što su određene stvari. Ne možete vidjeti razliku između nekih problema i neki od njih su veći nego što se činilo, kao što drugi zapravo nisu problemi za početak.

Imate prilično dobru ideju o načinima na koje se možete braniti. Budite oprezni, ali pokušajte ne reagirati na stvari koje vas zapravo ne dovode u opasnost.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Bez obzira što ste odabrali i što ste učinili, nema smisla osjećati se krivim. U budućnosti ćete donositi različite odluke, ali ako ste bili stavljeni u kut i bez dovoljno emocionalne podrške kroz prolazak kroz određene probleme, očekuje se samo tu i tamo napraviti pogrešan korak.

Prihvatite svoju istinu, svoje godine i svoje sposobnosti. Neke vaše strane nisu toliko razvijene kao što mogu biti kod drugih, kao što su druge čiste i potpuno funkcionalne dok se druge bore s njima.

 

 

RIBE

Optimizam će vas povući dok se oslanjate na ljude koji uistinu imaju nešto za ponuditi. S pravim krugovima možete vidjeti istinu o vlastitim sposobnostima i shvatiti da su vam neki snovi stvarno na dohvat ruke ako ih pokušate zgrabiti samo kada je pravo vrijeme.

Ne možete se nadati najboljem tamo gdje se previše ružnih stvari ponavlja uvijek iznova. Zaustavite ono što vas zlostavlja ili čini da se osjećate malima, tako da možete otvoriti vrata za bolje stvari.

Stranice: 1 2