DNEVNI TAROT za 22. septembar: Svemir šalje blagoslov OVOM znaku i saznanje kako da dobije ono što mu treba…

Ovdje je horoskop tarot karata za svaki horoskopski znak koji je sastavljem uz pomoć zvijezda, numerologije i tarot karata.

Saznajte što dnevno čitanje tarot karti vašeg horoskopskog znaka danas sprema za vas…

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Obješeni čovjek

Sve što je potrebno je malo više detalja i odjednom vam se probudi novi pogled na život. Vidite stvari iz nove perspektive i to je ono što čini razliku za vas danas.

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Zvijezda

Kada se osjećate nesigurno u vezi budućnosti, nemojte se ustručavati pitati svog nebeskog pomoćnika za vodstvo. Nemojte suzdržavati svoja pitanja ili zahtjeve, svemir čeka da vam se javi. Ono sluša.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Mjesec

Istina se predstavlja na različite načine, a danas se možda pitate vidite li stvari onakvima kakve bi trebale biti ili ne. Sumnja u sebe može se uvući i doći ćete u pitanje sve što ste ikada znali. Ovaj proces može biti zastrašujući, ali koristan ako ste bili razočarani.

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Sunce

Dobro je misliti pozitivno, ali nije lako. Teški izazovi mogu vas ostaviti zbunjenima, ali na kraju oluje uvijek postoji duga.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Toranj

Ako ne obraćate pozornost, mogli biste biti uhvaćeni nespremni i ostavljeni nespremni za nevolje kada se dogode. Potrebno vam je samo nekoliko trenutaka u danu da napravite dodatnu pripremu. Ako vam instinkti govore da usporite, poslušajte upozorenje i nemojte ignorirati svoju intuiciju.

 

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Kočija

Ti si sposobna i spremna prihvatiti svaki izazov s kojim se susrećeš u životu. Nikada nije lako prolaziti kroz teška vremena, ali kada jednom prebrodite ovaj dio poteškoća, osjećat ćete se iznimno blagoslovljenima zbog tog iskustva.

Nastavak na sljedećoj strani…

DNEVNI TAROT za 22. septembar: Svemir šalje blagoslov OVOM znaku i saznanje kako da dobije ono što mu treba…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top