DNEVNI HOROSKOP ZA 22. Septembar: Ovaj četvrtak Ovnu donosi sreću, Vagi zabrinutost, a OVOM znaku nešto neočekivano…

OVAN

Dnevni horoskop: Danas je važan dan za vas jer možete uspostaviti kontakte s nekim tko živi u drugom gradu ili u inozemstvu. Kontakt će vam pomoći u karijeri. Provjerite svoj poštanski sandučić jer biste mogli primiti važnu poštu u vezi prilike. Prijatelji koji žive u inozemstvu mogu vas pozvati da radite s njima. Bijela je danas sretna boja za vas.

 

 

BIK

Dnevni horoskop:  Danas ćete dovršiti profitabilnu transakciju, osobito onu koja uključuje nekretninu. Pozitivno razmišljanje je vaša prava snaga i morate se poigrati s tim. Ovu osobinu će potaknuti netko vama blizak. Moći ćete uživati ​​u životnim zadovoljstvima, kao i svjedočiti duhovnom rastu. Novi uvidi pomoći će vam da napredujete.

 

 

BLIZANCI

Dnevni horoskop: Možda sklapate jedan od najvećih zajedničkih poslova danas. Ali svom partneru morate još jednom eksplicitno spomenuti svoju misiju i ciljeve. Ako dođe do svađe, možda ćete biti vođeni impulsima i to je ono što trebate držati pod kontrolom. Kraj dana možete posvetiti svojim intelektualnim aktivnostima ili proučavanju umjetničke strasti.

 

 

RAK

Dnevni horoskop:  Nova energija će sada početi djelovati u vašem životu. Odjednom ćete otkriti da je usklađivanje obiteljskih i karijernih pitanja postalo iznimno lako. Sva vaša oklijevanja će nestati, a vaša djela obilježena su neviđenom razinom samopouzdanja. Također ćete moći riješiti svaki ambivalentni osjećaj prema onima koji su vam blizu i na radnom mjestu i u obitelji.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

LAV

Dnevni horoskop: Dan je savršen za pokazivanje svojih talenata. Možda ćete se ponašati agresivnije ili asertivnije nego inače, a to će iznenaditi ljude oko vas. Bit će izbačeni iz ravnoteže i vjerojatno će morati revidirati svoje mišljenje o vama. Ovaj element iznenađenja može vam pružiti prijeko potrebnu prednost. Budite sigurni da to iskoristite u najvećoj mjeri.

 

 

DJEVICA

Povežite sve fragmente misli i rezultat će vam uvelike olakšati da se riješite određenih škakljivih situacija. Ne dopustite sebi da se zaglavite u stvarima u koje ne vjerujete! Samo ih baci i kreni dalje! Iako lupanje po grmu nije vaš najbolji atribut, ali s vremena na vrijeme to morate učiniti!

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. Septembar: Ovaj četvrtak Ovnu donosi sreću, Vagi zabrinutost, a OVOM znaku nešto neočekivano…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top