Blago vama ako ste rođeni u OVA 3 znaka, jer naredna tri mjeseca će biti iznad vaših očekivanja i želja!

OVAN

Vjerojatno ste u posljednje vrijeme jako društveni, jer je Mars prolazio kroz područje vašeg života koje ima veze s prijateljima i mrežnim krugovima. Iskoristite ovo vrijeme i usredotočite se na stjecanje novih veza ili zaključivanje poglavlja sa starim prijateljima. Ovaj jesenski ekvinocij traži od vas da pronađete ravnotežu između odnosa s prijateljima, odnosa s djecom i/ili romantičnim partnerom i vašeg pristupa upravljanju imovinom ili zajedničkim financijama s drugima. Znajte da ima mjesta za sve – ali možda ćete morati biti namjerni i fleksibilni kako biste stvorili vrstu ravnoteže kakvu želite.

 

 

BIK

Jesenski ekvinocij će biti izuzetno značajan za vas. Ovo je ključno vremensko razdoblje za vas da stvarno pregledate i razmislite o svojim prošlim radnjama i shvatite koje projekte ili stvari želite izvršiti. Tijekom tog vremena vjerojatno ćete se osjećati kao da ste prisiljeni pronaći ravnotežu između odnosa sa samim sobom, odnosa s drugima i vaše karijere ili općenito, vaše ideje o tome kako želite da vas svijet gleda. Odvojite ovo vrijeme da razmislite što je to što uistinu želite za svoj životni put. I imajte na umu da je sukob s drugima u ovom trenutku za vas pojačan.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Mars je retrogradirao područje vašeg života koje ima veze sa samorefleksijom, duhovnošću i izolacijom. Vjerojatno ste u posljednje vrijeme vrlo kontemplativni i više zainteresirani za držanje za sebe. Ako postoje neki skriveni osjećaji koje ste potiskivali ili nakupljeni bijes koji imate, to bi vam sada moglo isplivati ​​na površinu. To je također vrijeme da stvarno pronađete ravnotežu između vremena koje izdvajate za samorefleksiju, vaših dnevnih rutina i vaše potrage za većom mudrošću i znanjem. Posao bi mogao postati zauzet u ovom razdoblju, ali zapamtite da je još uvijek važno odvojiti vrijeme za sebe.

 

 

RAK

Reci što misliš i misli ono što govoriš! Planetarni tranziti od vas je traže da PROGOVORITE — ali možda ste razmišljali o tome što točno reći i kako to želite reći. Tijekom ovog jesenskog ekvinocija, odvojite ovo vrijeme za razmišljanje o tome kako pronaći ravnotežu između svoje komunikacije s drugima, vremena za brigu o sebi i razmišljanje te vlastitih osobnih perspektiva i uvjerenja. Također nešto što treba imati na umu: način na koji isporučujete poruku može imati veći utjecaj od riječi koje izgovorite.

 

 

LAV

Vaša karijera vam je u posljednje vrijeme bila glavni vrhunac i pozvani ste na akciju. Možda postoje neke stvari koje ste preispitivali o svojoj karijeri i o svom položaju u svijetu. Ovo je vrijeme da razmislite o tome kako se doista želite pojaviti. Ovaj jesenski ekvinocij također je vrijeme da razmislite o tome kako možete stvoriti ravnotežu i sklad između svoje karijere, odnosa s drugima te vašeg doma i obiteljskog života. Pretjerano uživanje u jednom ili drugom stvara više kaosa i nestabilnosti.

 

 

DJEVICA

Mars je bio retrogradan oko područja vašeg života koje ima veze s vašim uvjerenjima, filozofijama i višim obrazovanjem. Vaš pogled na život i gledišta o stvarima mogli bi se promijeniti ili biste se mogli boriti s njima u ovom trenutku. Jesenski ekvinocij donosi potrebu da stvorite sklad između svojih osobnih uvjerenja, radnog okruženja i komunikacije s drugima. Važno je zapamtiti da svatko ima svoja stajališta – i da često nije ono što govorimo, već način na koji stvari govorimo ono što može utjecati na našu komunikaciju s drugima.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Blago vama ako ste rođeni u OVA 3 znaka, jer naredna tri mjeseca će biti iznad vaših očekivanja i želja!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top