Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ovaj četvrtak, 22. septembra vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Najvažnija stvar koja je izašla na vidjelo tijekom proteklog tjedna je istina vaših vlastitih osjećaja.

To može biti u smislu vaše karijere, veze ili čak samo u smislu vašeg vlastitog rasta, ali čini se da ne samo da više ne možete ignorirati istinu, već to i ne želite.

Ovo je napredak na suptilan, ali uvećan način jer ćete početi shvaćati da više ne vrijede svi razlozi koji su vas držali u stagnaciji.

Kao da vidite stvari po prvi put i odjednom shvatite da ništa nikada nije bilo tako komplicirano ili izazovno… Već samo da vam je nedostajala sposobnost da vjerujete da će sve funkcionirati upravo onako kako je zamišljeno.

Dogodio se pomak i iako možda još nije vrijeme da poduzmete potpunu akciju, došli ste do točke s koje više nema povratka.

Ovo je također dio svrhe retrogradnosti, tako da ne samo razmišljate, već zapravo preuzimate odgovornost za izradu planova koji će vas zapravo dovesti do odredišta koje imate u svojim snovima.

Isplanirajte koji su koraci potrebni da biste se osnažili, oslobodili i počeli se postavljati na putanju uspjeha.

Ovi se planovi mogu promijeniti u nadolazećim tjednima kada Merkur završi svoju retrogradnost u Vagi. Ali početak ovog procesa je važan jer šaljete poruku svemiru da preuzimate kontrolu nad vlastitom sudbinom i da ste spremni za sljedeću razinu tvog života.

Jednom kada se Mjesec probudi unutar Lava u večernjim satima, bit će vrijeme da budete hrabriji i odvažniji u potrazi za onim što vam najviše znači, pomažući vam da doista iskoristite snagu svojih snova.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom u četvrtak, 22. septembra su:

1. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Neptun u Ribama je danas kod kuće u mirnim i sanjivim vodama vašeg znaka. Kako se povezuje s Mjesecom u Raku, omogućuje vam da se osjećate dublje povezanim sa sobom i svima oko sebe.

Ovo će također pomoći unijeti osjećaj mira i lakoće u ono kroz što ste nedavno prolazili, a što je možda predstavljalo izazov. Od Punog Mjeseca u znaku Riba prije nekoliko tjedana radite na ponovnom stjecanju tog osjećaja stabilnosti koji se nalazi kroz osjećaj povezanosti s višim izvorom ili moći.

Danas se ta energija vraća i čini se da konačno možete izdahnuti jer ste u stanju sjetiti se tko ste.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Iskoristite današnji dan za otpuštanje bilo kojeg od tih emocionalnih tereta koje ste nosili kako biste mogli zakoračiti u dublje razmišljanje o tome gdje želite odvesti svoj život u ovom trenutku. Možete učiniti sve što možete sanjati, ali također morate biti sigurni da ste postavili planove kako biste to i ostvarili.

Nastavak na sljedećoj strani…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ovaj četvrtak, 22. septembra vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top