ŽENA RIBE – Ribe vole duboko i svim srcem! Oni koji ju imaju u svom životu, nikada ne bi trebali riskirati da ju izgube!

ŽENA RIBE – Ribe vole duboko i svim srcem! Oni koji ju imaju u svom životu, nikada ne bi trebali riskirati da ju izgube!

22 veljače, 2023 0 By Admin

Poznate kao Riba u astrologiji, Ribe su i vodeni i promjenjivi znak, što znači da se lako prilagođavaju promjenama i fleksibilne su okolnostima.

Vladaju i Jupiter i Neptun – Jupiter je planet obilja i ekspanzije, a Neptun je planet mašte, snova i zabluda – teme oba su jako prisutne u osobnosti Riba, utječući na njihovo duboko razmišljanje i tajanstvenu prirodu.

Žene u znaku sunca u Ribama rođene su između 19. veljače i 20. ožujka.

 

Žena Riba: Pregled

Kao dvanaesti i posljednji znak zodijaka, Ribe su poznate po tome što su najmudriji, najjedinstveniji znakovi u astrologiji. Budući da Ribe zaostaju za svim drugim znakovima zodijaka, one pokupe energiju svih onih koji su im prethodili.

Kao vodeni znak, Ribe su emocionalne i intuitivne; slično dubinama oceana, često znaju biti prilično neraspoloženi i tajanstveni.

Žena Riba je posebno idealist. Živi u svom svijetu, glavom u oblacima, smišljajući humanitarne načine da učini svijet boljim mjestom. Nije ni čudo da je prva osoba koja je pružila ruku pomoći. Uvijek suosjećajna darivateljica, žena Riba je uistinu nesebična, stavljajući potrebe drugih ispred sebe. Posvećena je onima koje voli i obožava.

No, budući da su tako emotivne, ženama Ribama je ponekad teško biti u blizini, pogotovo kada su drugi raspoloženi za zabavu. Također može upasti u nevolje sa svojom željom da pobjegne od stvarnosti, a ponekad i ne prihvati istinu.

 

Žena Riba u ljubavi i vezama

Kada traži savršenog partnera, žena Riba može biti pomalo spontana, voljna isprobati nove stvari i vidjeti drugačije ljude. Ona lako vjeruje, što može biti blagoslov i prokletstvo; ako naiđe na nekoga s nečistim namjerama, vjerojatno će je iskoristiti.

Ipak, ona je ljubitelj romantike i treba joj potencijalnog partnera koji je neće spriječiti da bude ono što je ona.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Veza sa ženom Ribom je laka i bez sukoba. Budući da je mirotvorac, neće izazivati ​​sporove ili trvenja osim ako ne postoji jak razlog. Ona je inspiracija u svojim romantičnim vezama, ohrabruje ih i emocionalno ih podržava; ako ne osjeća poštovanje, međutim, brzo će promijeniti mišljenje. Nažalost, Ribe to često…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2