ŽENA LAV – Tko ju PREVARI, IZNEVJERI i PROKOCKA njeno POVJERENJE u njen život se NEĆE VRATITI makar ju na koljenima MOLIO!

ŽENA LAV – Tko ju PREVARI, IZNEVJERI i PROKOCKA njeno POVJERENJE u njen život se NEĆE VRATITI makar ju na koljenima MOLIO!

20 veljače, 2023 0 By Admin

Ne, žena Lav nije bezdušna i itekako zna oprostiti. To što ne oprašta  prevaru i izdaju samo govori o njoj da vrlo dobro zna tko je, da poštuje sebe i da neće dozvoliti drugima da ju lažu, varaju i manipuliraju s njom. Ona od nikoga ne traži da ju voli, ali kultura i poštovanje mora postojati.

Zato, onaj tko ju jednom prevari, iznevjeri i prokocka njeno povjerenje, sve da na koljenima moli u njen život se neće vratiti. Žena Lav poštuje sve ljude, ali prije sve ona poštuje sebe i neće vam dozvoliti da se prema njoj ponašate kako vi to hoćete.

Nije ženi Lav problem oprostiti. Ona ima veliko srce koje je jako puno opraštalo, oprašta i opraštat će u budućnosti. Ali neke stvari jednostavno ne može oprostiti iz razloga što zna da će ta ista osoba opet to isto napraviti. Neki postupci jednostavno ne zaslužuju oprost.

Prevaru ne oprašta jer smatra da onaj tko je jednom prevario da će prevariti opet i to zaista najčešće tako i je. Žena Lav je vrlo čvrsta i ponosna žena koja čvrsto stoji iza svojih riječi i svojih stavova. Uvijek je spremna da se bori za pravdu i istinu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ne podnosi laž i prevaru i zato to gotovo nikad ne oprašta. Bilo bi pretjerno reći da žena Lav baš nikada ne laže. Ali, zaista, ona gotovo nikada ne laže i to je prava istina. Njene sitne laži su najčešće da nekoga zaštiti ili ne povrijedi, ali i to radi kada je na neki način prisiljena na to. S njom je zapravo vrlo…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2