VRIJEME je da OVAJ zodijak PRESTANE PATITI – Jedan susret SVE će PROMIJENITI…

OVAN

Sve svjetluca i blista, mjesec, zvijezde, more i oči vašeg ljubavnog interesa. Trenutni astralni aspekt donosi vam obilje romantike i misterija, ali koliko će sve to trajati? Uživajte dok ga imate, jer sve to može doći i otići poput jesenske magle. U jednom trenutku je stvaran i gotovo opipljiv, a sljedećeg je zauvijek nestao. Uživajte u sadašnjem trenutku u potpunosti.

 

 

BIK

Trenutni astralni aspekt potiče vas da se odjenete u svoju najsjajniju odjeću i odjenete svoj najsparniji izgled. Zasigurno znate kako okrenuti više od nekoliko glava, a također i kako privući točno osobu koju želite u svoju mrežu, a da pritom ne podignete mali prst. Ali nemojte se danas zavaravati; onaj koji se čini tako fantastičnim možda neće ispasti kako ste očekivali.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Fantazija igra veliku ulogu u vašem ljubavnom životu, zahvaljujući trenutnoj astralnoj energiji u igri. I dok je ovo sasvim u redu, moglo bi biti i glupo, ako ozbiljno mislite da će stvari tako ispasti. Pomoglo bi kada biste bili svjesni onoga što je nedostižno, a što je potencijalno moguće uz malo truda. Držite barem jednu nogu na tlu.

 

 

RAK

Astralni aspekt u igri stvara sjajnu atmosferu, sve dok možete biti realni u vezi sa svojim odnosima. Može postojati tendencija da se uzme određena misao i krene odmah na tangentu ili da se određene ideje upotrijebi za pokušaj bijega od strogosti svakodnevnog života. Ali ovu energiju također možete iskoristiti vrlo pozitivno za uživanje u prekrasnoj romantičnoj večeri zajedno.

 

 

LAV

Da biste privukli pažnju osobe svojih snova, možda ćete morati nastaviti pričati i razgovarati. Planetarna energija čini vaš duboki i magnetski pogled i vaše fantastične vibracije manje nego učinkovitima u poticanju druge osobe da se okrene oko vas. O čemu ćete pričati ovisi isključivo o vama, ali upravo na ovoj razini trebate pristupiti svom romansu i spoju.

 

 

DJEVICA

Zaista uživate biti u poziciji u kojoj osjećate da imate vrhunsko znanje ili posljednju riječ o nekom pitanju ili raspravi. U takvom okruženju možete pronaći nekoga posebnog tko će vas izazvati na razgovore koje volite. Planetarna energija potiče duboke i iznimno smislene rasprave, ali ne s bilo kim.

Nastavak na idućoj stranici…

VRIJEME je da OVAJ zodijak PRESTANE PATITI – Jedan susret SVE će PROMIJENITI…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top