Do kraja sedmice: VRIJEME je da OVAJ zodijak PRESTANE PATITI – Jedan poziv i susret SVE  će PROMIJENITI!

Do kraja sedmice: VRIJEME je da OVAJ zodijak PRESTANE PATITI – Jedan poziv i susret SVE će PROMIJENITI!

22 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Do kraja sedmice: Sve svjetluca i blista, mjesec, zvijezde, more i oči vašeg ljubavnog interesa. Trenutni astralni aspekt donosi vam obilje romantike i misterija, ali koliko će sve to trajati? Uživajte dok ga imate, jer sve to može doći i otići poput jesenske magle. U jednom trenutku je stvaran i gotovo opipljiv, a sljedećeg je zauvijek nestao. Uživajte u sadašnjem trenutku u potpunosti.

 

 

BIK

Do kraja sedmice: Trenutni astralni aspekt potiče vas da se odjenete u svoju najsjajniju odjeću i odjenete svoj najsparniji izgled. Zasigurno znate kako okrenuti više od nekoliko glava, a također i kako privući točno osobu koju želite u svoju mrežu, a da pritom ne podignete mali prst. Ali nemojte se danas zavaravati; onaj koji se čini tako fantastičnim možda neće ispasti kako ste očekivali.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Do kraja sedmice:  Fantazija igra veliku ulogu u vašem ljubavnom životu, zahvaljujući trenutnoj astralnoj energiji u igri. I dok je ovo sasvim u redu, moglo bi biti i glupo, ako ozbiljno mislite da će stvari tako ispasti. Pomoglo bi kada biste bili svjesni onoga što je nedostižno, a što je potencijalno moguće uz malo truda. Držite barem jednu nogu na tlu.

 

 

RAK

Do kraja sedmice: Astralni aspekt u igri stvara sjajnu atmosferu, sve dok možete biti realni u vezi sa svojim odnosima. Može postojati tendencija da se uzme određena misao i krene odmah na tangentu ili da se određene ideje upotrijebi za pokušaj bijega od strogosti svakodnevnog života. Ali ovu energiju također možete iskoristiti vrlo pozitivno za uživanje u prekrasnoj romantičnoj večeri zajedno.

 

 

LAV

Da biste privukli pažnju osobe svojih snova, možda ćete morati nastaviti pričati i razgovarati. Planetarna energija čini vaš duboki i magnetski pogled i vaše fantastične vibracije manje nego učinkovitima u poticanju druge osobe da se okrene oko vas. O čemu ćete pričati ovisi isključivo o vama, ali upravo na ovoj razini trebate pristupiti svom romansu i spoju.

 

 

DJEVICA

Zaista uživate biti u poziciji u kojoj osjećate da imate vrhunsko znanje ili posljednju riječ o nekom pitanju ili raspravi. U takvom okruženju možete pronaći nekoga posebnog tko će vas izazvati na razgovore koje volite. Planetarna energija potiče duboke i iznimno smislene rasprave, ali ne s bilo kim.

VAGA

Planetarna energija potiče vas da jače vjerujete u sebe, a također i u svoju sposobnost da privučete pravu osobu. Imate dodatni poticaj samopouzdanja, što vas dovodi u prilično koketno raspoloženje i privlači ljude s kojima ste sretni u interakciji i koji su vam istinski opušteni. Ako možete malo dotjerati svoj stil razgovora, neće vas zaustaviti.

 

 

ŠKORPIJA

Ljubav i romansa su divni, ali teže duhovnosti i platoniji. Planetarna energija vas potiče da upoznate druge iz svih sfera života, a to ne mora nužno biti u tijelu; također bi na Internetu mogli uspostaviti neke uistinu divne kontakte. To je saznanje više o unutarnjim svjetovima u kojima drugi nastanjuje što vam je tako fascinantno.

 

 

STRIJELAC

Planetarna energija je prekrasna za upoznavanje drugih koji su, poput vas, zainteresirani za dublje i metafizičke aspekte života. Ako tražite duhovnu vezu i mogući dolazak svoje srodne duše, ovo bi mogao biti jedan od onih dana kada je sudbina na vašoj strani. Zapamtite da će se to dogoditi kroz iskreno dijeljenje vlastitih uvjerenja.

 

JARAC

Energija čini komunikaciju vrlo lakom i bezbrižnom. Osjećate se sjajno prema svima, ali niste pretjerano strastveni prema bilo kome posebno. Sretni ste što dijelite svoju nevjerojatnu osobnost i uživate u flertovanju sa svim vrstama zanimljivih i fascinantnih ljudi. Zapravo, svatko tko ima jedinstvenu priču za ispričati je vaš novi najbolji prijatelj. Samo uživajte u danu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Sve što danas želite je malo čudo, a veliko i ne tražite. Možda vjerujete da je čudo kojem ste se nadali konačno stiglo; da je osoba koja kao da ulazi u vaš život i slučajno se tako potpuno i savršeno uklapa u sve što mislite, vjerujete i činite, samo nebo stvoreno za vas. Ali ovo bi mogla biti zamka za med – budite oprezni.

 

RIBE

Trenutni astralni aspekt mogao bi pretvoriti nečije riječi u vrlo primamljiv prijedlog. Nekako, jednostavno bi mogli, samo bi mogli biti vjerodostojni, iako bi bilo koji drugi dan ovo malo rastegnulo – odmah biste znali da nešto nije u redu. Ali danas ste sretni i možda čak i očajnički želite da ih progutate udicu, konop i potop.