VLADAVINA VAGE počinje 23. 09. Ovo su detaljne LJUBAVNE ASTRO PROGNOZE za narednih 30 dana za svaki znak!

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Trenutno gledamo na ‘zdravlje’ vaše veze. Vi ste netko tko uživa u ‘ideji’ da imate blaženu vezu, i dok volite pokazivati ​​uspjeh svog ljubavnog života drugima, možda biste trebali uzeti u obzir da je najbolje na tome raditi ‘kod kuće’. nego pred publikom.

Postoji nekoliko problema koje vi i vaša voljena osoba morate izgladiti, a ova sezona izbacit će sve skriveno u prvi plan.

Vi i vaša osoba ćete se suočiti sa surovom realnošću, ali ne postoji ništa što bi vas činilo prijetećim. Uspjeh je vaš ako tražite.

 

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Sezona Vaga vas i vašeg partnera dovodi u novi krug zdravlja i blagostanja; možda je to rezultat nekog novog režima vježbanja koji ste vas dvoje odlučili nastaviti.

Kako se ljeto bliži službenom kraju, oboje osjećate da je ovo vrijeme da počnete raditi mnoge stvari zajedno.

Vaga donosi ravnotežu i omogućuje vam da oboje vidite da je zabavnije biti zajedno nego sami.

Očekujte da će vas ova sezona zbližiti. Umjerenost je definitivno ključna tijekom ovog vremena, a koristit će i vama i vašem partneru.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

U ovoj sezoni Vaga i vi i vaša voljena osoba osjećat ćete potrebu za promjenom. Možda ste doživjeli malo neprijateljstva koje dolazi od njih, a možda ga čak i sami osjećate.

To je retrogradni Merkur koji ulaže svoj posljednji napor da vam uništi živote, ali Vaga ne želi imati ništa s tom vrstom gnjavaže.

Vi i vaša osoba najbolje ćete se osjećati na sigurnom mjestu koje ste zajedno stvorili: u vašem domu. Shvatit ćete da je ova nova sezona tu da vam pruži drugu priliku i oboje ćete željeti iskoristiti tu priliku.

 

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Ovo je sve o komunikaciji za vas, Rakove, a to znači da tijekom sezone Vaga morate sve vratiti na pravi put s osobom s kojom ste u vezi.

Čini se da ste vas dvoje počeli zabušavati tijekom retrogradnosti i sada počinjete primjećivati ​​da je vaša lijenost postala loša navika.

Sezona Vaga je tu da vas dovede u formu, jer će vam oboje pasti na pamet da ako se ne potrudite, sve propada. Vaše je vrijeme da ga ponovno izgradite, s namjerom da potraje.

 

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Vaga Sunčeva sezona dolazi vam kao blagoslov, jer ste stvarno počeli dopuštati da stvari postanu neuredne.

Vaš ljubavni život je patio zbog nekoliko grešaka koje ste napravili tijekom nedavno prošle sezone Djevica.

S retrogradnim Merkurom koji uzima sve što može, osjećate se kao da su stvari toliko izmakle kontroli da morate uskočiti i promijeniti tijek akcije.

Također! Obratite pažnju na partnera tijekom ove sezone; vene bez vaše ljubavi. Ako ga volite, onda mu dajte do znanja!

 

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Kao i obično, vaša su očekivanja tako visoka tijekom sezone Djevice, a s retrogradnim Merkurom koji prigušuje glasnoću, sada ulazite u sezonu Vaga s osjećajem razočaranja i iznevjerenosti.

S druge strane, Vaga vas želi izvući iz vašeg samonametnutog ludila i to će uspješno učiniti.

U ljubavi to znači da se trebate osloboditi očekivanja i osjećati zahvalnost za ono što imate, a to je u vašem slučaju lijepa ljubavna priča u kojoj treba i vaše sudjelovanje. Volite sebe kako biste voljeli svog partnera u potpunosti.

Nastavak na sljedećoj strani…

VLADAVINA VAGE počinje 23. 09. Ovo su detaljne LJUBAVNE ASTRO PROGNOZE za narednih 30 dana za svaki znak!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top