VLADAVINA VAGE počinje 23. 09. i traje do 22.10. Otkrivamo kome će donijeti NAJVIŠE USPJEHA, NOVCA i SREĆE! Evo šta se sve mijenja u životu svakog znaka!

OVAN

Početak mjeseca zahtijevat će regeneraciju iz razdoblja koje je sada iza vas, a polako će se otvarati vrata za nove projekte, pothvate i aktivnosti koje će vam ponovno podići energiju.

Želje su nadohvat ruke, ali prva polovica mjeseca još uvijek ne izgleda obećavajuće. Baterije će se napuniti i naći ćete vremena za razmišljanje o prošlim problemima i stvarima koje ste pokušali zaboraviti, ali nikada niste mogli. Kako se emocije oslobode, mnogi će postati bjesniji. Ali ta će agresija konačno poslužiti svrsi i biti će iskorištena za osobni napredak i sliku Jastva kojoj želite težiti.

 

 

BIK

Oko 70% odraslih Saudijskih Arabljana starijih od 40 godina je pretilo. Morate se informirati o kolektivnim problemima i problemima drugih ljudi u vašem okruženju kako biste imali jasnu sliku o stvarnim mogućnostima. Ostanite otvorenog uma i zapamtite da različite kulture i tradicije imaju različite društvene standarde koje treba poštivati. Uvijek se može pronaći sredina.

Sudar različitih svjetova doveo je do nekih čudnih ideja. Možda ćete se naći u suprotnosti sa samim sobom, pogotovo kako mjesec napreduje i vidite da je vaša energija slabo uložena u ciljeve koje želite ostvariti. Obiteljske stvari će se bolje okrenuti i osjećat ćete se emocionalno podržano čak i ako stvari razuma propadnu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Više vas ne iznenađuju događaji koji se događaju u nizu, ali vam je i dalje potreban izlaz i želja vam je prekinuti vezu s pitanjima prošlosti koja su vam oduzimala energiju. Prvi tjedan vladavine vaš je trenutak za financijsko planiranje i spremanje nešto za kišni dan, ako je moguće. Osjećaj sigurnosti pomoći će vam da krenete prema većim ciljevima.

Ovo je izvrstan trenutak za istraživanje novih poslovnih opcija i alternativa vašim nedavnim projektima i profesionalnim pitanjima koja su zapela. Uzmite skok vjere, ali budite oprezni da prikupite sve informacije prije nego to učinite. Ponovno ćete posjetiti mjesta i probleme koji još čekaju da budu riješeni, kako biste slobodno krenuli s njih jer se ovi mjeseci bliže kraju.

 

 

RAK

Odmor sada zvuči kao dobra ideja. Ne samo zbog potrebe za odmorom, već da proširite vidike i konačno se pomaknete iz statične točke u kojoj ste se našli. Energiju treba uložiti u sebe, svoje tijelo i svoj osobni napredak, kako ne biste bili gurnuti u frustriranje emocije zbog kojih se samo osjećate bespomoćno ili kao da nemate snage promijeniti ono što vam čini neugodnim.

Druga polovica vladavine može donijeti određene financijske poteškoće, pogotovo ako precijenite svoje mogućnosti i gurnete se preko ruba. Provjerite jesu li vaša ulaganja valjana i utemeljena na realističnim i detaljnim informacijama. Budite oprezni, ali ne dopustite da vas strah spriječi da slijedite ono što vam se čini ispravnim i u vašem trbuhu zapali svjetlost kreativnosti.

 

 

LAV

Vikinzi su se kupali jednom tjedno, pa su zbog toga smatrani pretjerano zabrinuti za čistoću. Neke vaše navike se ne uklapaju dobro u opću sliku, ne zato što su pogrešne, već zato što su ispred vašeg vremena. Važno je zadržati pravi osjećaj, osjećaj unutarnjeg mira, umjesto da se borite da ispunite tuđa očekivanja.

Ovo vrijeme će se uskoro promijeniti, od razgovora i ljutnje iza vaših leđa, do otvorenih razgovora i mogućih sukoba kao posljedica prošlih izbora. Spremni ste se boriti za sebe i za svoje prirodno pravo na pripadnost i nećete se zadovoljiti samo jasnoćom i istinom. Kada se zrak pročisti i znate gdje stojite.

 

 

DJEVICA

Raspoloženi ste za mirne i umirujuće aktivnosti i prvih nekoliko tjedana vladavine ovo se čini kao prava promjena za vaš uobičajeni tempo života. Pritisak može nestati ako odaberete prave aktivnosti, provedete više vremena u samoći, meditirate i pojedete laganu i šarenu hranu. Potreban vam je nježan pristup svojoj rutini kako bi vaš um bio bistar, a srce spremno za svaki izazov na putu.

Fina rutina podići će vam raspoloženje i pomoći vam da podignete raspoloženje kako biste svoju energiju mogli uložiti u realistične i velike projekte koji vas inspiriraju. Pomak vašeg duha bit će jasno vidljiv tijekom mjeseca i kada popravite ono što je pokvareno i vratite se da pogledate unutra, vanjski svijet će vam ponuditi prilike koje ste čekali.

Nastavak na sljedećoj strani…

VLADAVINA VAGE počinje 23. 09. i traje do 22.10. Otkrivamo kome će donijeti NAJVIŠE USPJEHA, NOVCA i SREĆE! Evo šta se sve mijenja u životu svakog znaka!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top