U OVA tri dana OVA 2 znaka će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI, NOVCU i POSLU – očekujte neočekivano!

OVAN

Novčane brige mogle bi vas natjerati da se oduprete odlasku na grupni događaj s nekim prijateljima. Bojite li se da ćete biti u iskušenju potrošiti više nego što si sada možete priuštiti? Vjerojatno hoćete, ali to nije razlog da se klonite. Ostavite čekovnu knjižicu i kreditne kartice kod kuće. Uzmite samo minimalni iznos gotovine. Ako vidite nešto bez čega ne možete živjeti, uzmite ime i broj dobavljača za kasnije.

 

 

BIK

Odnosi svih vrsta postaju jači i trajniji. Uspjesi jačaju snagu poslovnih partnerstava; ljubavni odnosi napreduju na sljedeću razinu predanosti. Veze bilo koje vrste koje se sada formiraju vjerojatno će biti jake, obilježene iskrenošću, odanošću i privrženošću. Ovo su sjajni dani za druženje s bilo kim vama bliskim; vaša će veza vrlo vjerojatno rasti zbog toga. Uživajte u danima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Neki lijepi snovi ili vizije, možda uključujući anđele, duhovne vodiče ili druga slična bića, mogli bi doći danas. Pažljivo slušajte poruke koje donose. Bilo da se tiču ​​stvari vašeg materijalnog života, intelektualnih ili duhovnih briga ili budućih događaja, mogu rasvijetliti mnoge činjenice o vama kojih možda niste svjesni. Zapišite ih što je prije moguće. Bit će vam drago.

 

 

RAK

Netko koga poznajete s posla odjednom bi se mogao činiti da ima romantične osjećaje prema vama. U početku bi vam zbog toga moglo biti malo neugodno, jer nikada prije niste razmišljali o toj osobi na takav način. Ne činite ništa brzopleto. Prvo razmisli o tome. Možda postoji potencijal, a možda i ne, ali nemojte skočiti na to ili ga odbaciti iz ruku. Tko zna? Ova osoba bi se mogla pokazati kao vaš idealan partner!

 

 

LAV

Zanimanje za zdravlje i prehranu moglo bi isplivati ​​na površinu za vas. Nova otkrića u vezi s dobrobitima određenih hranjivih tvari, programa vježbanja ili drugih oblika alternativne terapije mogla bi privući vašu pozornost. Možda biste željeli prisustvovati nekakvom predavanju kako biste saznali više o tome. Vjerojatno ćete se držati bilo kojeg novog programa koji je sada započeo, stoga nastavite. Usudite se težiti optimalnom zdravlju!

 

 

DJEVICA

Ljubav i romansa i dalje cvjetaju. Društveni događaji mogli bi pronaći vas i vašu voljenu među starim i novim prijateljima, možda dajući nekima od njih prvi put do znanja da ste zapravo stvar. Netko blizak vama oboje bi mogao planirati vjenčanje i pozvati vas da dođete. Nemojte se iznenaditi ako vašem partneru pruži ideje! Dopustite sebi danas malo sanjati. Sutra se možete suočiti sa stvarnošću.

Nastavak na idućoj stranici…

U OVA tri dana OVA 2 znaka će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI, NOVCU i POSLU – očekujte neočekivano!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top