U NAREDNA 3 DANA: Polako ali sigurno dolazi vrijeme za OVA 4 znaka! Tugu i probleme će zamijeniti sreća!

OVAN

Možda ćete biti u iskušenju da neke stvari riješite radikalnim sredstvima. Vizionarski dio vas znači da ste bolno svjesni grešaka u svijetu. Ne vidite razlog da ne poduzmete mjere da ih ispravite. Ali sile u igri su toliko moćne da ne možete očekivati ​​da ćete uspostaviti novi poredak u jednom danu. Ako imate emocionalno pitanje koje trebate riješiti, bilo bi bolje pričekati nekoliko dana prije nego što donesete odluku.

 

 

BIK

Tko bi mogao pretpostaviti da imate sposobnost razumijevanja iracionalnih predmeta poput ljudskih strasti? Popadate i prljavi s ljepljivim, trivijalnim stvarnostima svakodnevnog života koje vas nikada prije nisu zanimale. Vaš novi neljepljivi premaz učinio bi vas izvrsnim kadrovskim direktorom, zapošljavajući i otpuštajući na najmanju moguću mjeru. Je li vam ta pomisao ikada pala na pamet?

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Planetarni aspekti razjasnit će sve timske situacije čiji ste dio. To bi se moglo ticati timova u vašem privatnom ili profesionalnom životu. Ovo je trenutak za poduzimanje akcija. Iskoristite sve pogodnosti stečene iz vaših razmišljanja o proteklih nekoliko dana. Nemojte se bojati mijenjati ono što je već na mjestu. Ako oklijevate, uspjet ćete samo učiniti sebe još tjeskobnijim.

 

 

RAK

Ovih dana će biti prilično mirno u pogledu vanjskih događaja, ali će vaš unutarnji svijet vjerojatno biti u naletu aktivnosti. Danas biste željeli pronaći rješenje za probleme u karijeri. Željeli biste postići vrhunsko razumijevanje događaja koji su se dogodili tijekom prošlog mjeseca. Prvo morate natjerati svoj mozak da uspori. Žurba čini otpad, kao što znate!

 

 

LAV

Do sada niste znali da ste sposobni upravljati ljudima s problemima. Ali takozvani pjesnički svemir u kojem živite zapravo je mnogo realniji nego što se čini na prvi pogled. Ljudi koji vjeruju da je ljudska stvarnost 100 posto logična osjećat će se smiješno kada vide elegantna, humana rješenja koja izmišljate.

 

 

DJEVICA

Vašoj šetnji kroz svemir mogućnosti koje toliko volite došao je kraj. Vrijeme je da se vratiš na Zemlju i pridružiš se nama ostalima. Imate više nade od većine ljudi, dobri kakvi jeste. Shvaćate da nam je potrebna vaša mašta i hrabrost u pogledu budućnosti! Ovih dana ćete možda morati donijeti važnu profesionalnu odluku.

Nastavak na sljedećoj strani…

U NAREDNA 3 DANA: Polako ali sigurno dolazi vrijeme za OVA 4 znaka! Tugu i probleme će zamijeniti sreća!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top