Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u srijedu, 21. septembra

Tu i tamo imamo dane poput ovog, gdje se svaka naša misao pretvara u ljubav i blažene misli o romantici.

Ljubav ne dolazi uvijek s romantikom, dapače, ponekad toliko nedostaje romantike da bismo se čak mogli zapitati što je zapravo ljubav kada se odvija između dvoje ljudi koji sebe nazivaju partnerima.

A onda, imamo dane poput ovog, koji kao da vraćaju sve iznova. Danas smo zaljubljeni i imamo Mjesečev sekstil Veneru zahvaliti za ovaj sveopći dobar osjećaj.

Tijekom Mjeseca u sekstilu Venere, nismo previše zainteresirani za dugoročno, planove, ‘na kraju ćemo to učiniti’.

Ovaj nas tranzit uvodi u ideju spontanosti i uvažavanja. Po prvi put nakon nekog vremena, mnogi će parovi zapravo biti zadovoljni sa svime u svojim ljubavnim životima, bez pritužbi ili drama za zabavu.

Danas je za ljubav, brze odluke i život u trenutku.

Osjećamo posljednji utjecaj Sunca Djevice jer nam pomaže analizirati ono što imamo dok smo potpuno otvoreni i spremni za ono što bi moglo doći. Danas ne razmišljamo previše, ali smo svjesni onoga što nas čeka.

Danas ćemo uvidjeti da je najvažnije mjesto na kojem možemo biti tik uz svoju voljenu osobu, voljeti život, ne spominjati probleme koji nas uznemiruju i jednostavno se slagati sa svojom osobom. Danas je dan kakav bismo trebali cijeniti. Neka nestanu presude!

Tri horoskopska znaka koji imaju najviše sreće u ljubavi 21. septembra su:

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Žudjeli ste za jednostavnošću dana poput današnjeg i moći ćete ga provesti s osobom koju najviše volite — svojim romantičnim partnerom.

Iako stvari možda nisu pretjerane ili super izražajne kada je u pitanju ljubav, to je u redu. Oboje se tako dobro poznajete, da čak i u tišini znate da riječi nisu potrebne. Sve je u dobrom osjećaju koji vas dvoje gajite jedno prema drugome i ne trebaju darovi ili slatke riječi da biste bili upoznati.

Danas je sve u tome da to ‘osjetimo’, a ne da to pokažemo ili primimo. Današnji dan omogućuje vama i vašoj voljenoj osobi da se vratite na sve što ste prethodno radili u ovoj vezi izgradili ste vlastito malo carstvo, i to je dobar osjećaj.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vi i vaš partner danas neometano tečete i osekate, što znači da što god vas dvoje radite, to je poput veselog, tihog plesa. Uživate biti sa svojom osobom danas, jer oni obožavaju biti s vama. Ništa više nije potrebno, zapravo.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u srijedu, 21. septembra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top