TOKOM NAREDNIH DANA: Zadnji dani Septembra OVOM znaku donose NEOPISIVU RADOST i OSTVARENJE ŽELJE…

vas

OVAN

Ako se bavite maloprodajom, planetarni položaji ukazuju na to da su ovo dani idealni za veliku prodaju. Postavit ćete rekorde u ostvarivanju dobiti. Nakon posla, možda ćete htjeti odvesti svoju voljenu u kupovinu. Iako vam može napraviti “rupu u džepu”, povrat koji dobijete nakon što dođete kući, vrijedit će svega potrošenog!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Možda ćete se osjećati razočarano jer neke osobe možda neće pružiti podršku koju ste od njih očekivali. Trebali biste pokušati ostati praktični i ne smijete biti pod utjecajem emocija. Vrlo je vjerojatno da bi danas moglo doći do obiteljske svađe. Savjetujemo da izbjegavate sukobe i nastavite se smiješiti.

 

 

BLIZANCI

Ovih dana  pripazite na leđa. Međutim, želimo vam jasno dati do znanja da ste možda na udaru tuđih postupaka. U svakom slučaju, vaš oprez i oprezan pristup spasit će vas od nepotrebnih uznemirenja. Ukratko, život će vas naučiti neprocjenjivim i dragocjenim lekcijama..

 

 

RAK

Buržoazija se hranila kolačima, dok je masa gladovala zbog nedostatka obične štruce kruha. Za vas predviđamo nešto slično jer pokazujete sklonost upuštanju u neželjene troškove. Bilo da se radi o impulzivnim odlukama ili kompulzivnoj kupnji, one neće poslužiti kao izgovor kasnije ako je mlijeko već proliveno. Sjećate li se basne Skakavac i Mrav? Naučite se suzdržavati.

 

 

LAV

Bit ćete i više nego dobro raspoloženi. Ništa što se dogodi neće poremetiti tu smirenost. Vaši će voljeni stajati visoko i snažno iza vas i nadahnuti vas da prevladate prepreke. Vaš će rad odražavati predanost. Samo naprijed i tražite posao koji intelektualno oporezuje.

 

 

DJEVICA

Sjednite i dobro razmislite. Razmislite o tome što zaista želite kada su u pitanju vaša poslovna poduzeća, jer postoji mnogo načina da se poslom posvetite, a svi će vas odvesti negdje drugačije. Zvijezde vas favoriziraju sa zlatnim dodirom, pa uzmite korak i napravite sijeno dok sunce sja. Naučite preuzeti odgovornost i preuzeti inicijative.

Nastavak na idućoj stranici…

TOKOM NAREDNIH DANA: Zadnji dani Septembra OVOM znaku donose NEOPISIVU RADOST i OSTVARENJE ŽELJE…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top