Stara ljubav i nova šansa za sreću! Evo kome se u naredna 3 dana vraća bivši, a kome slijedi novi početak, dok će se OVAJ znak spetljat s prijateljem!!

Stara ljubav i nova šansa za sreću! Evo kome se u naredna 3 dana vraća bivši, a kome slijedi novi početak, dok će se OVAJ znak spetljat s prijateljem!!

25 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Svijet se vrti oko riječi i ideja, a bez njih se ništa ne bi dogodilo. Danas imate neke ideje o toj posebnoj osobi u svom životu, ali ne znate jesu li točne ili ne. Jedini način da saznate je da pitate, iako čak i to može dovesti u zabludu. Pokušajte doći do korijena onoga što vas muči.

 

 

BIK

Ovih dana možete prirediti pravu čaroliju. Možete vrtjeti riječi na način na koji mađioničar izvodi trikove i natjerati druge da čuju stvari koje zapravo niste rekli. Možete čak stvoriti cjelovitu priču koja zvuči dovoljno uvjerljivo, ali to se nikada nije dogodilo. Ali nemojte biti previše kavalirski oko toga – voljena vas osoba predobro poznaje. Ne idite predaleko.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovo bi mogao biti izvrstan dan za komunikaciju sa svim vrstama ljudi. Ako tražite taj poseban odnos, onda je još savršeniji. Ali pobrinite se da steknete nove prijatelje. Razgovor je ovdje ključan. Nije da ste inače zapeli za riječima na bilo koji način – ali danas i ovih dana ćete vjerojatno biti još duhovitiji i šarmantniji nego inače.

 

 

RAK

Vaš partner možda ima nešto na umu, a ubrzo ćete otkriti da je zapravo sasvim dobar plan. Ali to uključuje dublji osjećaj vaše predanosti. Ovo će stvarno testirati kvalitetu odnosa. Ako ste spremni zakoračiti u takav dogovor – onda sve što trebate učiniti je reći “da”. Slušaj svoje srce.

 

 

LAV

Možda ćete osjećati intenzivnu privlačnost prema nekome koga ste do sada možda samo usput primijetili. Osjećate se jako privučeno na neobjašnjive načine, budući da tu osobu zapravo ne poznajete toliko dobro. No, na drugoj razini, poznajete ga jako dobro i taj vas osjećaj poput magneta vuče sve bliže. Moguće je novo poznanstvo i nova ljubavna veza.

 

 

DJEVICA

Ovo bi mogao biti savršen dan za sve vrste veza. Planetarna konstelacija stavlja većinu ljudi u optimistično raspoloženje i osigurava dobro društvo oko vas. Međutim, ne želite cijelo poslijepodne sjediti i piti kavu. Izvedite svoju voljenu osobu i iskreno porazgovarajte o tome što budućnost nosi za vas oboje. Oni koji su slobodni će se ponovo vratit bivšem partneru.

VAGA

Ovo su dani slika, fantazije, poezije i nježnih boja. Imate priliku iskoristiti snagu atmosfere i čaroliju prave fraze da vas odvede tamo gdje želite. Imate priliku stvoriti lijep dojam – pa zapalite nekoliko mošusnih svijeća, imajte puno cvijeća, dobru glazbu i recite to na način na koji ne mogu odoljeti.

 

 

ŠKORPIJA

Ovo je dan kada se nećete izvući ako kažete bilo što. Ako ne govorite istinu o nečemu, iako se možda ništa ne spominje, mali alarm će se oglasiti u umu vašeg ljubavnika i to će biti registrirano. Cijela bi stvar mogla ponovno isplivati ​​na površinu u neugodnom trenutku. Budite iskreni i naredni dani će teći sjajno.

 

 

STRIJELAC

Bilo da ste danas na poslu ili kod kuće (ili oboje), ovo je sjajno vrijeme da postavite temelje za procvjetanje veze i da kasnije postanete malo strastveniji. Pozovite nekoga koga biste voljeli bolje upoznati na pravi razgovor. Postoji prekrasna optimistična energija oko – stoga nemojte biti sramežljivi. To je magija koja je u zraku.

 

 

JARAC

Danas postoji prekrasna kvaliteta duboke brige i strastvene predanosti vašim bliskim odnosima. Došli ste do faze u kojoj osjećate da biste željeli učiniti dogovor još trajnijim ili se na neki način ponovno obvezati. Nastavite s povjerenjem i radošću! Možda je medeni mjesec, ili čak drugi medeni mjesec, u planu. Ako ste slobodni, velike se šanse da ćete započeti romansu sa prijateljem.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Vrlo ste sposobni za intenzivnost, ali često se sklonite skrivati ​​iza prividne nonšalantnosti i stava “lako došao, lako otišao”. Ipak je možda bolje dopustiti svojoj strasti da se pokaže. Možete propustiti veliku priliku ako lijeno gledate kako prolazi. Pokažite kako se osjećate i bit ćete zadovoljni rezultatom.

 

 

RIBE

Možda ste vrlo popularni, uz malu pomoć planeta. Ali možda vas vaš partner tjera da previše čavrljate dok biste radije radili nešto korisno. Možda je odgovor na vašu romantičnu dilemu da izrazite svoje osjećaje pokazujući koliko vam je stalo, umjesto da pričate o tome. Ovo bi vam moglo donijeti rezultat koji tražite.