Lavu će LJUBAV donijeti TUGU, BOL i NOVAC, a OVAJ znak će se RAZOČARATI i neće vidjeti izlaz

Lavu će LJUBAV donijeti TUGU, BOL i NOVAC, a OVAJ znak će se RAZOČARATI i neće vidjeti izlaz

20 veljače, 2023 0 By Admin

Rođenima u ovom znaku ljubav će donijeti dosta tuge. Dok će se jedan znak razočarati, jer očekuje previše, a premalo dobiva s obzirom na njegove želje…

 

LAV

Poslovni planovi krenuli su vam bolje nego ikada. Sve ide kako ste zamislili te ste veoma sretni zbog toga. Pohvale od strane šefova dolaze svakodnevno.

Pohvale utječu na vas jer vas motiviraju da nastavite odrađivati svoj posao sve bolje i bolje. Vaš uspjeh najviše se primijeti na vašim mjesečnim prihodima koji su postali sve veći i veći.  Prijatelji i obitelj su ponosni na vas. Mnogim prijateljima ste baš vi postali uzor kako se sve može kada se hoće.

Dok vam posao ide kao po loju, druga strana vas pati zbog ljubavi. Patite, ali jako dobro skrivate svoje emocije, te se polako zatvarate u sebe.

Vaš bivši partner sa kojim ste proveli mnogo vremena i dalje vam fali. Svakodnevno razmišljate o vezi koja više ne postoji. Te misli vas svakodnevno izluđuju, te počinjete polako tonuti.

Vaše psihičko stanje moglo bi se odraziti na vaš poslovni uspjeh na kojemu ste dosegli potpuni vrhunac. Pokušajte se sabrati te razmisliti o svemu. Rješiti vaše ljubavno pitanje sami sa sobom, te polako krenuti dalje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Naići ćete na osobu koju ćete zaintigrirati svojim vještinama i osobnošću. Ta osoba će prepoznati sve dobro u vama, te bi vam se i na tom putu mogle ostvariti želje i kojima već dugo razmišljate.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2