LJUBAVNI HOROSKOP ZA 21. Septembar: Netko će danas biti posebno nezadovoljan i frustriran jer nikako ne može naći osobu koja mu odgovara

ljubavni horoskop

OVAN

Ljubavni horoskop: Danas se osjećate posebno optimistično i diplomatski. Stoga ćete se moći nositi sa svakom situacijom koja se pojavi u vašoj obitelji ili vašoj vezi danas. Vaš partner može biti krivo informiran o vama ili može isplivati ​​s ljutnjom od davnina. S tim ćete se lako nositi na simpatičan način što će zapravo ojačati vaš odnos.

 

 

BIK

Ne kucajte na vrata kada je veza u pitanju. Zapamtite, netko je definitivno stvoren za vas. Kada dođe zrelo vrijeme, svemir će se automatski otvoriti kako bi vam predstavio taj dragocjeni dar. Neka vas ljubav pronađe. Do tada se dobro zabavite sa svojim prijateljima i suradnicima. Možda se vaš skriveni dijamant nalazi negdje tamo. Ne treba gubiti nadu!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Vaša radna predanost vas udaljava od partnera. Nisi ti kriv. Ali odvojite kvalitetno vrijeme da izrazite ljubav koju imate u srcu. Vaš partner je žudio za vašom pažnjom i utjehom. U vašoj će vezi ponovno niknuti strast koja postupno nestaje. Suočite partnera sa svojom najdubljom ljubavlju i strahom.

 

 

RAK

Ljubavni horoskop: Vašoj voljenoj osobi danas će biti potrebna vaša pomoć i podrška. Vrijeme je da pružite svoju bezuvjetnu ljubav i podršku, a ne da likujete ili kritizirate svog partnera. Morate ostaviti po strani svoje sitne probleme i pritužbe. Način na koji se sada ponašate imat će dugoročni utjecaj na vaš odnos. Dakle, sada morate donijeti neke dugoročne odluke.

 

 

LAV

Danas ćete se osjećati vrlo emotivno. I pozitivne i negativne emocije danas preplavljuju vaš mozak. Dakle, ovo nije najbolje vrijeme za donošenje bilo kakve ključne odluke u vezi s vašim romantičnim životom. Međutim, ovo je izvrsno vrijeme za ljubav i romansu, pogotovo ako ste već u predanoj vezi. Samci će se obratiti svakome tko pokaže makar i blagi interes.

 

 

DJEVICA

Ljubavni horoskop: Zdrave granice postale su neophodne u vašoj vezi, ali vam je bilo teško da ih razgraničite. Morate sjesti s partnerom i razgovarati o raznim dimenzijama vašeg odnosa s kojima se osjećate neugodno. Današnji dan je idealno prikladan za ovaj zadatak jer će vaš partner biti prijemčiv za vaše ideje i bit će voljan razgovarati s vama o njima.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 21. Septembar: Netko će danas biti posebno nezadovoljan i frustriran jer nikako ne može naći osobu koja mu odgovara

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top