LJUBAVNI HOROSKOP za 19. Decembar: Netko će danas biti posebno nezadovoljan i frustriran jer nikako ne može naći osobu koja mu odgovara!

LJUBAVNI HOROSKOP za 19. Decembar: Netko će danas biti posebno nezadovoljan i frustriran jer nikako ne može naći osobu koja mu odgovara!

18 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Danas se osjećate posebno optimistično i diplomatski. Stoga ćete se moći nositi sa svakom situacijom koja se pojavi u vašoj obitelji ili vašoj vezi danas. Vaš partner može biti krivo informiran o vama ili može isplivati ​​s ljutnjom od davnina. S tim ćete se lako nositi na simpatičan način što će zapravo ojačati vaš odnos.

 

 

BIK

Ne kucajte na vrata kada je veza u pitanju. Zapamtite, netko je definitivno stvoren za vas. Kada dođe zrelo vrijeme, svemir će se automatski otvoriti kako bi vam predstavio taj dragocjeni dar. Neka vas ljubav pronađe. Do tada se dobro zabavite sa svojim prijateljima i suradnicima. Možda se vaš skriveni dijamant nalazi negdje tamo. Ne treba gubiti nadu!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Vaša radna predanost vas udaljava od partnera. Nisi ti kriv. Ali odvojite kvalitetno vrijeme da izrazite ljubav koju imate u srcu. Vaš partner je žudio za vašom pažnjom i utjehom. U vašoj će vezi ponovno niknuti strast koja postupno nestaje. Suočite partnera sa svojom najdubljom ljubavlju i strahom.

 

 

RAK

Ljubavni horoskop: Vašoj voljenoj osobi danas će biti potrebna vaša pomoć i podrška. Vrijeme je da pružite svoju bezuvjetnu ljubav i podršku, a ne da likujete ili kritizirate svog partnera. Morate ostaviti po strani svoje sitne probleme i pritužbe. Način na koji se sada ponašate imat će dugoročni utjecaj na vaš odnos. Dakle, sada morate donijeti neke dugoročne odluke.

 

 

LAV

Danas ćete se osjećati vrlo emotivno. I pozitivne i negativne emocije danas preplavljuju vaš mozak. Dakle, ovo nije najbolje vrijeme za donošenje bilo kakve ključne odluke u vezi s vašim romantičnim životom. Međutim, ovo je izvrsno vrijeme za ljubav i romansu, pogotovo ako ste već u predanoj vezi. Samci će se obratiti svakome tko pokaže makar i blagi interes.

 

 

DJEVICA

Ljubavni horoskop: Zdrave granice postale su neophodne u vašoj vezi, ali vam je bilo teško da ih razgraničite. Morate sjesti s partnerom i razgovarati o raznim dimenzijama vašeg odnosa s kojima se osjećate neugodno. Današnji dan je idealno prikladan za ovaj zadatak jer će vaš partner biti prijemčiv za vaše ideje i bit će voljan razgovarati s vama o njima.

VAGA

Danas ćete uživati ​​u potpuno novoj i osvježavajućoj romantičnoj atmosferi. Toplina iz vaših najbližih veza prožimat će vaš dan. Možda se osjećate posebno zaljubljeno. Iskoristite ovu priliku da uživate u kvalitetnom druženju sa svojim partnerom i stvorite lijepe uspomene. Danas možete učiniti nešto posebno za svog partnera i to će biti vrlo cijenjeno. Samci će danas vjerojatno upoznati nekoga posebnog.

 

 

ŠKORPIJA

Ljubavni horoskop:  Ljubav i romantika vam sada zaokupljaju um i možda ćete aktivno početi tražiti romantičnog partnera ako ste slobodni. Ako ste već s nekim, vrijeme je da donesete neku važnu odluku poput toga hoćete li vezu podići na sljedeću razinu ili će vam biti bolje bez nje. U oba slučaja danas se očekuju velike promjene u odnosima.

 

 

STRIJELAC

Proširite svoj raspon aktivnosti s partnerom tako što ćete zajedno poduzeti avanturistička putovanja i raditi stvari koje odgovaraju vašem partneru. Posebno odvojite malo vremena za ručak s partnerom. Oni koji su u braku možda smatraju da je savršen dan za razgovor o uvođenju novog člana u svoju obitelj.

 

 

JARAC

Obilježen vam je odličan dan ako se želite skrasiti u vezi. Izrazite se svojoj obitelji. Bit će sretni jer iz vašeg planetarnog položaja danas curi pozitivna energija. Danas je dan za slavlje s najmilijima. Provedite vrijeme sa svojom obitelji kako biste pokazali svoju brigu i brigu. Svidjet će im se vaš čin.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ljubavni horoskop:  Možda ćete se u ovom trenutku osjećati pomalo razočarano. Izlazili ste s mnogim osobama suprotnog spola i dalje ne možete pronaći nikoga tvog ukusa i stasa. Obitelj vas pritiska da vežete čvorove. Pokušajte uvjeriti ljude kod kuće da pričekaju pravu osobu, a do tada vam pustite da u potpunosti uživate u svojoj samci!

 

 

RIBE

Otkrit ćete novu dimenziju u vašoj vezi. Ponašanje vašeg partnera u posljednje je vrijeme prilično zbunjujuće, no danas će objašnjenja postati dostupna. Ali na vama je što ćete učiniti s ovim informacijama. Preporučljivo je dugo i duboko razmisliti prije nego što poduzmete bilo kakvu akciju. Samci bi trebali oprezno postupati s novom osobom.