LJUBAVNA SREĆA u NAJAVI! Jedan znak će upoznati osobu doslovno indentičnu sebi, a OVOM znaku se vraća bivši!

OVAN

Na sastanku istomišljenika možda ćete otkriti da se netko divi vašem pogledu i vašem superiornom intelektu. Planetarna usklađenost vas potiče da imate vjeru u sebe i da produžite kontakt, ako se čini da je to prava stvar. Iako možda neće započeti kao strastvena veza, uskoro bi se mogla razviti u jednu. Budite hrabri i pozovite ih na kavu.

 

 

BIK

Ne volite loš osjećaj i napetost u najboljim trenucima, tako da možda nećete uživati ​​u nebeskom ozračju, jer je moguće da će to dovesti do nečega što je trebalo riješiti između vas i vašeg partnera (trenutačnog ili budućeg) neko vrijeme. Međutim, iako se možda nećete osjećati ugodno u izražavanju nekih svojih dubljih rezervi, na kraju ćete oboje otkriti osjećaj mira.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Nemojte se previše uznemiravati i uzrujavati ako vam se čini da stvari u vašoj vezi nisu tako romantično savršene kako biste željeli da budu. Položaj nebeskih tijela znači da je kozmos proizveo veliku žlicu i da se trenutno miješa kako bi se zabilježilo i razriješilo sve što je nesavršeno. Dakle, ako boli, vjerojatno vam dobro ide.

 

 

RAK

Planetarno poravnanje potiče vas da se izvučete iz društva jer biste mogli upoznati neke vrlo zanimljive ljude. Jedan bi posebno mogao donijeti dozu sunca u vaš život, jer izgleda da oboje dijelite iste interese i poglede. Ovo će vam, više od svega, izmamiti osmijeh na lice i dati vam nešto čemu se možete veseliti u budućnosti.

 

 

LAV

Nebesko ozračje sa sobom donosi priliku da se obavi neki stvarno dobar posao. Ako ste vi i vaš partner (sadašnji ili budući) doživljavali razdoblje poteškoća, upotrijebite ovu snažnu energiju da zadubite duboko u sebe i dođete do korijena svog problema. Nadamo se da ćete stvoriti proboj, a to bi zapravo moglo ojačati vezu između vas, a ne oslabiti je. Dajte sve od sebe!

 

 

DJEVICA

Položaj nebeskih tijela ukazuje da možda nećete moći poništiti štetu koja je nastala unutar posebnog odnosa. Možda ste bili u sukobu sa samim sobom oko toga hoćete li nazvati dan ili se nastaviti boriti u nadi da će se stvari popraviti. Ipak, u svom srcu znate što trebate učiniti i naći ćete hrabrosti napraviti promjenu.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNA SREĆA u NAJAVI! Jedan znak će upoznati osobu doslovno indentičnu sebi, a OVOM znaku se vraća bivši!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top