JESENSKA KARMA: OVI znakovi će se uvjeriti da se DOBRO uvijek DOBRIM VRAĆA i da je KARMA u tome NEPOGREŠIVA!

RAK

Sve što radite i činite sebi i drugima, radite u najboljoj namjeri i očekujete da će sve uvijek ispasti dobro. Ponekad to i nije slučaj, ali tako nešto se ne događa često i zanemarivo je.

Vi svojim djelima pokazujete da ste dobar čovjek i svoju dobrotu prenosite i na druge. Očekujete da će se vaša dobra djela jednom i vama vratiti i razveseliti vas i nagraditi. Vi ćete uskoro biti nagrađeni za sve dobro što ste do sada radili, jer dobro se uvijek dobrim vraća.

Svjesni ste da je karma stvarna, da ona postoji i da svakome daje po zasluzi. Nekome daje, nekome uzima, zavisi od čovjeka do čovjeka, ali vi sebe s pravom smatrate dobrim čovjekom.

Uskoro će karma uzvratiti udarac i nagraditi vas za sve dobro što ste učinili, što činite i što ćete u budućnosti činiti. Ne bojte se svojih djela jer su to dobra djela. Karma sudi, a vaša presuda će biti bogata nagrada.

Ne mora ta bogata nagrada biti isključivo u novcu, postoje stvari koje će vas jako obradovati, a nisu nužno vezane za novac. Možete očekivati puno toga u vidu nagrade kojom će vas karma nagraditi. Što god to bilo, bit ćete vrlo zadovoljni i sretni. Novac vam nikada nije bio u prvom planu, postoje puno vrijednije stvari od novca.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vi ćete dobiti nagradu koja će vam biti po mjeri, upravo onakva kakvu i zaslužujete. Nastavite sa svojim dobrim djelima, uvažavajte i poštujte ljude oko vas i bit ćete uvijek višestruko nagrađeni za takav životni stav.

Nastavak na sljedećoj stranici…

JESENSKA KARMA: OVI znakovi će se uvjeriti da se DOBRO uvijek DOBRIM VRAĆA i da je KARMA u tome NEPOGREŠIVA!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top