Jedan znak će se LUDO ZALJUBITI, a jedan će saznati da ga BIVŠI PARTNER želi nazad!-/

Jedan znak će se LUDO ZALJUBITI, a jedan će saznati da ga BIVŠI PARTNER želi nazad!-/

20 rujna, 2022 0 By Admin

VAGA

Morate znati da vam vaša voljena osoba ne može čitati misli. Kad nešto želite, onda to jasno i glasno recite ukoliko prethodno vaša voljena osoba ne shvati što želite. Osim toga, ne možete uvijek dobiti sve što zamislite. Imajte malo više razumijevanja prema partneru.

 

 

ŠKORPIJA

Oni u vezi će imati vrlo stabilan i miran kraći vremenski period. Oni koji nisu u vezi ne bi trebali forsirati ljubav ili započinjati veze, jer trenutno ovo vrijeme ne pogoduje za sklapanje novih veza, jer bi mogle završiti prije nego zapravo počnu. Ugodite sebi i mislite samo na sebe, a na ljubav još malo pričekajte.

 

 

STRIJELAC

Otvorite srce prema voljenoj osobi i recite sve što vam je na duši. Zaboravite na ponos barem na kratko. Sve se može srediti, čak i sada iako vam trenutno sada izgleda da je to nemoguće.

 

 

JARAC

Neprestano sumnjate u voljenu osobu. Često vam ništa nije jasno, pa čak i ono što je. Sumnjate u emocije partnera i analizirate sve. Sumnjat ćete i narednih dana, pa čak i ako vam mi kažemo da je vašoj voljenoj osobi stalo do vas više nego što to mislite.

 

 

VODOLIJA

Ljubav svakako treba pokazati i voljenoj osobi dati do znanja koliko vam znači i koliko ju volite. Dugo niste voljeli kao što volite sada. Pazite da ne pretjerate u iskazivanju emocija i ljubavi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Naredni dani će vam proteći u ljubavi bez obzira da li ste u vezi ili niste. Oni koji nisu u vezi svakako trebaju izaći narednih dana umjesto da ostaju kod svoje kući. Vrijeme je za nova upoznavanja, zbližavanja i započinjanje novih ljubavnih veza.

Stranice: 1 2