JARAC – mnogo ima divnih, vrijednih, dobrih i poštenih ljudi, ali NITKO NIJE BOLJI OD JARCA, pa kome pravo, kome krivo!

JARAC – mnogo ima divnih, vrijednih, dobrih i poštenih ljudi, ali NITKO NIJE BOLJI OD JARCA, pa kome pravo, kome krivo!

22 veljače, 2023 0 By Admin

I zaista je tako. Ima jako puno divnih i vrijednih ljudi, ali nitko nije divan i vrijedan kao Jarac. Ima jako puno dobrih i poštenih ljudi, ali ničija dobrota i poštenje nije kao kod Jarca. I to je činjenica i istina, pa kome pravo, kome krivo. Jarac je jedna, reklo bi se, kompletna osoba koja ima sve ono što jedna kvalitetna osoba, odnosno čovjek treba imati.

Čvrsto stoji na zemlji i ne zanosi se nekakvim idejama i maštarijama za koje već unaprijed zna da se ne mogu ostvariti ili gotovo da su neostvarive. Ambiciozan je i zato je često uspješan, jer ga njegova tvrdoglavost i upornost tjeraju do kraja gdje najčešće postiže velike rezultate.

Ne postoji zadatak ili izazov u kojem se Jarac neće okušati i probati. Često uspije, ali ako ne uspije, barem zna da je probao. Ne boji se rizika, iako uvijek procijeni prije da li se isplati upuštati u rizik. Uvijek vrlo dobro zna što želi, a što ne. Uvijek zna koje si je ciljeve postavio.

Vjeruje u sebe, vjeruje u svoju intuiciju i vjeruje da može ostvariti ono što je zamislio. Toliko ponekad vjeruje da je spreman ići glavom kroz zid kako bi postigao svoj cilj. Jarac je definitivno jedan od rijetkih zodijaka na koje se uvijek, ali baš uvijek možete osloniti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

On je čovjek koji vam nikada neće okrenuti leđa i koji će vam uvijek pružiti ruku pomoći. U životu su mu jako bitni prijatelji i obitelj i jedna od njegovih životnih misija je da usreći svoje prijatelje i obitelj. Svatko tko ima barem jednog Jarca u svome životu zna da je to istina. Jarac nije…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2