HOROSKOP NAGRADE I KAZNE: Karma će OVOG znaka NAGRADITI, a OVOG znaka čeka kazna zbog GREŠKE IZ PROŠLOSTI!

HOROSKOP NAGRADE I KAZNE: Karma će OVOG znaka NAGRADITI, a OVOG znaka čeka kazna zbog GREŠKE IZ PROŠLOSTI!

28 veljače, 2023 0 By Admin 2

Svatko dobije ono što je svojim djelima i zaslužio, svakome karma pokuca na vrata i nagradi ga po zasluzi. Karma vas može nagraditi, ali vas može i kazniti, ovisi o vama i o vašim postupcima iz prošlosti.

Pripadnicima jednog znaka karma donosi prelijepu nagradu, a pripadnike drugog znaka karma će kazniti zbog grijeha iz prošlosti…

 

OVAN

Uvijek pokušavate biti čovjek i pomoći drugima koji očekuju vašu pomoć. To ste uvijek činili, ali ste shvatili da pojedini ljudi znaju biti vrlo nezahvalni. Ta nezahvalnost vama nije ništa dobro donijela bez obzira na vaše dobre postupke. Neke osobe su vas povrijedile nakon što ste im pomogli i to vas jako opterećuje i proganja.

Ipak, karma je prepoznala vaše osjećaje i vašu dobrotu i sprema vam lijepo iznenađenje. Karma će vas nagraditi za vašu nesebičnost i dobrotu prema drugima, bilo da su to zaslužili ili ne. Vi ste oduvijek imali svoj životni san, ali ga još niste ispunili.

Kako vrijeme odmiče, čini vam se da će vaš životni san ostati samo neispunjena želja. Ipak, nije tako, a za to će se pobrinuti karma koja će vam omogućiti ispunjenje vašeg životnog sna. Vi ćete ostvariti svoj životni san u vrlo kratkom vremenu i ostat ćete zapanjeni kako je to moguće.

Moguće je jer je karma umiješala svoje prste i omogućila vam nagradu koja je za vas zaista najveća nagrada koju ste mogli poželjeti. Karma svakoga sustigne i vrati po zasluzi. Onaj ko kroz život čini dobro, treba vjerovati da će ipak jednom biti nagrađen za sva dobra djela.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Upravo je sada došlo vrijeme da vas karma nagradi. Samim time nagrađeno će biti i vaše strpljenje, jer pravda je ponekad spora, ali ipak dođe.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2