HOROSKOP BIVSIH LJUBAVI: OVIM znakovima sudbina će pružiti PRILIKU ZA POMIRENJE – to će im biti NAJVEĆI DAR što su mogli POŽELJETI!

pomirenje

Surova stvarnost otpuhala je snove ovih znakova i pokazala im gorku istinu. Raskid ljubavne veze je ono najgore što im se moglo dogoditi, a dogodilo se. Sudbina im namjenjuje nešto što nisu ni sanjali, daruje im pomirenje sa bivšom ljubavi.

Bez obzira na mnoštvo svađa i pomirenja, dok je veza trajala, ovo pomirenje što im sudbina nosi, bit će najveća želja ova dva znaka. Pomirenje nakon raskida je rijetko, ali ovim znakovima je suđeno…

 

RIBE

Vaša bivša ljubav još uvijek misli na vas i nije vas zaboravila. Vama je svakako puno teže jer očajnički želite pomirenje sa starom ljubavi. Puno pogrešaka ste učinili i dozvolili da vaša veza neslavno završi, ali vi to želite promijeniti. Sudbina vam je takva da će uskoro doći i pomirenje će se ostvariti, na vaše veliko zadovoljstvo.

Možda ste bili previše tvrdoglavi u vezi, no to nije sada bitno. Vaša veza je završila i vi se sa time ne možete pomiriti. Ljubav je još uvijek toliko jaka da ne znate što učiniti. Sudbina vam je namijenila da ćete obnoviti vašu ljubavnu vezu i to će se uskoro dogoditi.

Način kako ćete to uspjeti ovisi o vama, ali i o okolnostima u koje će vas sudbina dovesti i olakšati vam da ponovo uspostavite vezu. Vaš bivši partner također osjeća krivnju i želi ponovo sa vama, ali nitko od vas to nije u stanju reći jedno drugom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ipak, naći ćete se u situaciji da kažete jedno drugom ono što osjećate i to će biti početak nove, a stare ljubavne veze koja će ovoga puta ostati neraskidiva.

Nastavak na sljedećoj stranici…

HOROSKOP BIVSIH LJUBAVI: OVIM znakovima sudbina će pružiti PRILIKU ZA POMIRENJE – to će im biti NAJVEĆI DAR što su mogli POŽELJETI!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top