DOBROTA ĆE IH SKUPO KOŠTATI: OVE znakove će POVRIJEDITI DRAGE OSOBE! Stižu im TEŠKI TRENUTCI!

Loše vijesti zvijezde donose ovim znakovima. Bez obzira na svu dobrotu kojom zrače, ovi znakovi upoznat će tugu i doživjet će teške trenutke od vrlo dragih i bliskih osoba. Ono što je sigurno je to da im stižu teški dani i trenutci kao i razočaranja…

 

LAV

Vaši uspjesi na poslu kojima ćete riješiti mnoge probleme koji su vas pratili neće biti dovoljni da izmame osmjeh na vaše lice. Podijeljeni osjećaji prevladavat će u vama u narednom periodu jer ćete doživjeti jedno veliko razočaranje.

Razočarat će vas osoba koju smatrate članom svoje obitelji na način da ni sami nećete razumjeti zašto se to dogodilo. Smatrat ćete da nikakav razlog za to ne postoji. Na vaše upite zašto se to dogodilo naići ćete samo na šutnju.

To će vas dodatno oneraspoložiti jer tako nešto sigurno ne zaslužujete. Uvijek ste željeli probleme riješiti, ako je ikako moguće. Međutim, vi uskoro nećete znati u čemu je problem i zašto vas je tako bliska osoba izdala. To će unijeti puno tuge u vaš život i bez obzira na poslovne uspjehe nećete se dobro osjećati.

Pitanje je da li ćete ikada saznati zašto je ta osoba tako postupila, pa vam slijedi duži period u kojem se nećete osječati dobro.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vi tako nešto svakako niste zaslužili, ali vrijeme će izlijećiti sve rane. Pokušajte ostati smireni i nemojte nikako učiniti nešto zbog čega ćete poslije žaliti.

Nastavak na idućoj stranici…

DOBROTA ĆE IH SKUPO KOŠTATI: OVE znakove će POVRIJEDITI DRAGE OSOBE! Stižu im TEŠKI TRENUTCI!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top