DO KRAJA SEDMICE:  Jednog znaka čeka OSTVARENJE ŽELJA i SNOVA i NAJLJEPŠI period ŽIVOTA ikada…

DO KRAJA SEDMICE: Jednog znaka čeka OSTVARENJE ŽELJA i SNOVA i NAJLJEPŠI period ŽIVOTA ikada…

3 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Do kraja sedmice: Dobre vijesti iz daleke države ili strane zemlje mogle bi vam uljepšati dan. Mogli biste ostatak ove dane provesti uživajući u sjaju onoga što ste čuli. Međutim, to neće utjecati na vaše odnose s drugima ili vaš rad na projektima s kojima ste trenutno uključeni. Ovo je dobar dan za izlazak na sunce. Prošećite ili se vozite po selu! Uživaj u danu.

 

 

BIK

Povećanje novca moglo bi donijeti puno sreće i dobrog osjećaja u vaš dom. Možda ste pomalo zabrinuti kako održati energiju, ali ne brinite o tome. Svi znakovi su da će vaš uspjeh i sreća potrajati neko vrijeme. Međutim, mogli biste istražiti ideju o nekoliko opreznih ulaganja. Tako ćete se osjećati financijski sigurnije nego u prošlosti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Mogućnost budućih poslovnih prilika mogla bi vas natjerati da danas provedete dosta vremena na telefonu u razgovoru s prijateljima ili poznanicima koji bi mogli imati informacije koje su vam potrebne. Možda je netko koga poznajete bio vrlo uspješan u aktivnosti za koju misli da bi vas mogla zanimati. Sve bi trebalo proći vrlo dobro, ali svakako ćete htjeti biti temeljito informirani. Činite pravu stvar tako što ćete osigurati činjenice prije nego što krenete naprijed.

 

 

RAK

Ružičasti sjaj nad vašim nedavnim uspjesima u karijeri mogao bi vas navesti da sebi čestitate na rastućem bankovnom računu. Ovaj trend bi se trebao nastaviti neko vrijeme, ako nastavite raditi kao što radite i zadržite pozitivan i optimističan stav. Vaši odnosi s drugima oko vas, posebice suprotnim spolom, trebali bi biti posebno topli i puni ljubavi upravo sada. Ovo bi se trebao pokazati kao potpuno zadovoljavajući dan. Iskoristite to u svoju korist.

 

 

LAV

Nedavni uspjesi u vašoj karijeri mogli bi vas potaknuti da priredite neku vrstu proslave s nekoliko bliskih prijatelja. U ovom trenutku se osjećate posebno pozitivno i posebno šarmantno, a vaše samopouzdanje će vjerojatno doprinijeti novom osjećaju bliskosti s onima oko vas. Ljubav i romansa također bi trebali ići jako dobro. Naporno ste radili i vrijeme je da se nagradite. Želimo vam uspješan dan i ugodnu večer.

 

 

DJEVICA

Odnosi s vama najbližima trebali bi biti topli i korisni. Financijske stvari vam trenutno idu tako dobro da ste skloni osjećati da će od sada pa nadalje sve biti savršeno. Ovaj optimizam i entuzijazam, međutim, ne znači da svoju sreću uzimate zdravo za gotovo. Umjesto toga, vjerojatno će vam dati poticaj da nastavite kako ste i bili, samo s više vedrine nego prije.

VAGA

Dugo ste se trudili, a sada možda razmišljate kako da se nagradite. Putovanje na koje ste možda sanjali moglo bi se odjednom učiniti dostižnijim. Danas biste mogli odlučiti da se zapravo dogovorite. Mogli biste se odlučiti ostati dulje vrijeme, jer postoji mnogo toga što možete naučiti kroz ovo putovanje.

 

 

ŠKORPIJA

Posjetitelji u vašem domu mogu uključivati ​​partnere u poslovnim aktivnostima, članove grupe s kojom ste povezani ili kreativne osobe sa sjajnim idejama. Stoga ćete ovih dana vjerojatno uživati ​​u intenzivnim raspravama i puno intrigantnih razmjena informacija. Ljubav i romansa također bi trebali ići dobro, pogotovo jer se osjećate tako oduševljeni životom. Odvojite vrijeme da svoje snove podijelite sa svojim gostima. Možda imaju neke dobre ideje za ostvarenje sna.

 

 

STRIJELAC

Druženja u vašem susjedstvu trebala bi se pokazati ugodnima upravo sad. Komunikacija s drugima, posebice o mogućim novim poslovnim interesima, trebala bi donijeti puno pozitivnih informacija na vaš način na koji ste skloni raditi za vas. Razina poštovanja koju dobivate od onih oko sebe mogla bi biti posebno zadovoljavajuća. Vaš naporan rad nije samo obogatio vaš društveno-ekonomski položaj nego i vaša prijateljstva. Uživaj u danu.

 

 

JARAC

Ovo je dobar dan za meditaciju ili nekakve duhovne studije. Vaša intuicija bi trebala funkcionirati na vrlo visokoj razini i stoga će vam biti lakše uskladiti se s mislima, osjećajima, potrebama i željama drugih, posebno suprotnog spola. Možda ćete čak doživjeti psihičke uvide ili vizije koje rasvjetljavaju neka pitanja koja si postavljate već neko vrijeme. Zapišite svoje misli. Htjet ćete ih se sjećati.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Vaši odnosi sa gotovo svima – prijateljima, ljubavnikom, djecom, kolegama, pa čak i strancima – danas bi trebali biti glatki, topli i podržavajući. Osjećaji se lako izražavaju, iako više na suptilnoj nego na verbalnoj razini. Nove poslovne prilike mogu se otvoriti kroz kontakt s novim i zanimljivim ljudima. Društveni događaji i grupne aktivnosti stoga bi trebali pridonijeti vašem osobnom rastu i emocionalnom blagostanju više nego inače. Iskoristite ih maksimalno!

 

 

RIBE

Razmišljanja o vašem nedavnom uspjehu i sreći u vezi s pitanjima karijere vjerojatno će vas natjerati da se osjećate snažno, optimistično i entuzijastično za budućnost. Kreativni projekti idu jako dobro, kao i odnosi sa suprotnim spolom. Ovo bi za vas trebao biti vrlo zahvalni dani, puni toplog kontakta pune ljubavi s najbližima i znakova kontinuiranog napretka. Uživajte u danu i priuštite si večernji izlazak.