DNEVNI HOROSKOP za 21. Septembar:  Položaj planeta OVIM znacima donosi dan prepun NERVOZE, RAZDRAŽLJIVOSTI i lošeg RASPOLOŽENJA, a OVOM nešto…

DNEVNI HOROSKOP za 21. Septembar:  Položaj planeta OVIM znacima donosi dan prepun NERVOZE, RAZDRAŽLJIVOSTI i lošeg RASPOLOŽENJA, a OVOM nešto…

20 rujna, 2022 0 By Admin 2

VAGA

Iako će današnji dan proteći u izvršavanju brojnih obaveza koje imate, sve će se činiti tako pozitivno i dobro. Bit ćete jako veseli cijeli dan, a ni sami nečete znati razlog za to. Zvijezde vam jednostavno daruju takav radostan dan i to prihvatite tako.

 

 

ŠKORPIJA

Vrlo ste umorni i iscrpljeni, ali vaše obaveze ne dozvoljavaju odmor. Možda ste si previše toga stavili na teret pa sada ispaštate. Pokušajte odrediti prioritete ispunjavanja obaveza, organizirajte si dan, pa možda nađete i malo odmora za sebe.

 

 

STRIJELAC

Dans je dan za vas i samo za vas. Posvetite se sebi i budite malo sebični. Zaslužili ste da si ispunite neke male želje za koje do sada niste imali vremena. Danas ostavite sve po strani i ispunite svoje želje, dajte si oduška i radite ono što vas je volja.

 

 

JARAC

Očekuju vas brojne obaveze u toku današnjeg dana pa nećete imati previše vremena za odmor. Neće vam to tako teško pasti jer ste navikli na takav način života. Ipak, imat ćete i prekrasne trenutke jer će vam partner prirediti jedno malo iznenađenje.

 

 

VODOLIJA

Danas će zvijezde biti na vašoj strani i uživat ćete u tome. Jedna osoba koja vam se jako sviđa izrazit će svoje osjećaje prema vama, osjećaje kakve i sami gajite prema toj osobi.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Bitno vam je da današnji dan prođe bez nekih iznenađenja. Našli ste svoj mir i tako vam odgovara. Trudite se da taj mir ništa ne naruši, a današnji dan će vam omogućiti tu vašu želju. Nitko neće biti sretniji od vas u tako dobro provedenom danu.

Stranice: 1 2