Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ova srijeda, 21. septembar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Nitko ne mijenja cijeli svoj život za nešto što nema odjeka ili što mu se ne sviđa. Umjesto toga, to je zbog ljubavi, zbog strasti i povezanosti.

To postaje najveća motivirajuća sila danas jer su se ti osjećaji gradili otkako se Venera u Djevici ujedinila s Marsom u Blizancima krajem prošlog tjedna. I sada se čini da pokazuju put u potpuno novom smjeru.

Jedinstvo Saturna i Urana koje je dominiralo energijom prošle godine i koje se gradilo sada će biti dominantan učinak do kraja listopada.

Saturn i Uran ističu želju za slobodom i stabilnošću. Često se čini da morate odabrati jedno ili drugo, a da ne shvatite da najveća stabilnost leži u istinskoj slobodi.

Ali doći do slobode, moći prekinuti veze i promijeniti svoj život na sve načine koje to zahtijeva znači da morate osjećati strast prema tome.

Morate ga toliko željeti da ga možete okusiti, a to je slatki poljubac koji će donijeti današnja energija.

Kad znate što volite, također znate u kojem se smjeru morate kretati i da je vrijedno toga što god morate promijeniti da bi sve to bilo moguće.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom u srijedu, 21. septembra:

1. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Venera u Djevici osvjetljava sve aspekte vašeg romantičnog života jer ovaj horoskopski znak vlada ovim područjem vašeg života. S Venerom u Djevici, razmišljate o temama oko sebe nasuprot duši i što to znači za izbore koje donosite u svom životu iu svojoj vezi.

Kako se Venera ujedinjuje s Mjesecom u Raku i Uranom u Biku, to je prilika za vas da budete inspirirani ljubavlju. Ovo je inspiracija proizašla iz samoljublja, ljubavi prema životu. Pa čak i one romantične nevjerojatne ljubavi koja mijenja dušu za koju ste znali da je oduvijek namijenjena vama.

Danas može donijeti osjećaj da postoji granica između toga da stvari ostanu iste i njihove zauvijek promijenjene koja postaje sve mutnija. Vrijeme je da shvatite da više ne možete odgađati stvari za koje se osjećate prirodno pozvanima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

S razlogom imate ideju o tome kako želite živjeti svoj život, sada samo trebate iskoristiti obilje ljubavi oko sebe i vjerovati da je to vaša inspiracija za promjenu.

Nastavak na sljedećoj strani…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ova srijeda, 21. septembar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top