VODOLIJA je osoba za koju se vrijedi BORITI, ŽIVJETI, koju treba CIJENITI i POŠTIVATI jer ona uvijek gleda kako da nekome POMOGNE i da voljene USREĆI!

VODOLIJA je osoba za koju se vrijedi BORITI, ŽIVJETI, koju treba CIJENITI i POŠTIVATI jer ona uvijek gleda kako da nekome POMOGNE i da voljene USREĆI!

19 veljače, 2023 0 By Admin

Vodolija – Uvijek hrabro korača kroz svoje životne puteve sa puno snage i optimizma. Vodolija ima puno hrabrosti i samopouzdanja i kroz život ide hrabro. Za ljubav je spremna učiniti gotovo sve.

 

Vodolije su osobe za koje se u životu vrijedi boriti i živjeti. Te osobe su spremne drugima učiniti sve i pomoći u bilo kojim situacijama. Često se i sama  nudi za pomoć. Mnogo snage i napora ulažu u vezu, a partnera drže kao kap vode na dlanu. Na razno razne načine pokazuju da cijene osobe koje vole i koje su im bliske i bitne.

Kada je kreativnost u pitanju, tu su prvi. Vodolije su vrlo kreativne, daleko više nego ostali zodijaci. Čak su i u ljubavi orginalne i drugačije i znaju na svoj poseban način ugoditi voljenoj osobi. Partner Vodolije tako nešto  primijeti, a to mu veoma godi. Takvo ponašanje vezi daje čvrstinu i ljubav. Najveća ljubavna prednost ovog znaka je to da zna kako udovoljiti partneru.

LJubav za vodolije je svetinja, a partner je centar malog svijeta u kojemu žive. Oni su najsretniji i najispunjeniji kada pomažu i vode brigu o drugim osobama. Oni su takvi da će posao uvijek staviti na drugo mjesto kada je partner u pitanju, jer ne žele da se partner osjeća zapostavljeno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Kažu da im je posao nužno zlo koji im je potreban samo zbog novca. Prave vrijednosti života su sreća, ljubav i zdravlje. Uvijek su dobri i zahvalni radnici koji svoj posao obave kako treba. Najveće zadovoljstvo im stvara druženje sa prijateljima i njima voljenim osobama. Vole društvo i vrijeme koje su proveli sa njima. Najsretniji su kada…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2