Vaš NASRETNIJI DAN u sedmici od 19. do 25. Septembra: Za OVOG znaka 21. septembar će biti prekretnica života; nove šanse i prilike za sreću i promjenu života!

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Najsretniji dan: srijeda, 21. rujna

Retrogradni Jupiter u Ovnu danas se ujedinjuje s retrogradnim Saturnom u Vodenjaku donoseći svijest i unutarnju motivaciju da napravite promjene u svom životu.

Zajedno kada nisu retrogradni, ovi planeti ukazuju na ono što ne funkcionira u vašem životu, međutim, budući da su retrogradni, to znači da će odgovore koje ste tražili pronaći danas.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Najsretniji dan: ponedjeljak, 19. rujna

Sunce u Djevici poravnava se s Plutonom u Jarcu što aktivira dio vašeg života koji zapravo upravlja vašom srećom. To ukazuje na poduzimanje radnji kako biste bolje izrazili vlastitu autentičnost što će onda donijeti više sretnih prilika u vašem životu.

Lekcija iz svemira je da dobivate najbolje tako što postanete svoj osobni najbolji.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Najsretniji dan: utorak, 20. rujna

Vodenjak predstavlja područje vašeg života kojim upravlja sreća. Kako se Saturn u Vodenjaku ponovno poravnava s Uranom u Biku, to znači da ćete imati tjedan dana prilika za koje će se činiti da se sve savršeno usklađuje za vas.

Dio ovoga će vam pomoći da shvatite one stvari koje su bile zakopane u vašoj podsvijesti i koje su vam oduzele nešto od sreće i sreće koji su inherentno vaši.

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Najsretniji dan: petak, 23. rujna

Merkur, vladar uma, prelazi u Djevicu kao dio svoje retrogradnosti ovog tjedna. Ovaj pomak predstavlja početak potpuno novog ciklusa Merkura koji također nosi sa sobom potpuno novi početak za vas u načinu na koji razmišljate i kako birate komunikaciju.

Pod ovim valom energije moći ćete stvoriti sve o čemu sanjate jer je prošlost sada iza vas.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Najsretniji dan: srijeda, 21. rujna

Retrogradni Jupiter u Ovnu pali vatru unutarnjeg razmišljanja koja će potaknuti značajne prilike za sreću. Ovog tjedna Jupiter se poravnava sa Saturnom i pokreće mnoge od onih unutarnjih ah-ha trenutaka koji vas potiču na razumijevanje i shvaćanje zašto ste donijeli mnoge odluke koje imate.

Spuštanjem duboko u svoju svjesnost vidjet ćete koliko mogućnosti postoji oko vas na koje nikada prije niste pomislili.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Najsretniji dan: subota, 24. rujna

Ovaj tjedan dolazi do stalne unije između Urana u Biku i Saturna u Vodenjaku, što pokreće niz novih odluka. Ova dva planeta ističu vaše cjelokupno zdravlje i kako to na kraju utječe na količinu sreće ili božanskog vodstva koje osjećate u svom životu.

Dok je tjelesno zdravlje važno, ono se također odnosi i na mentalno i na vašu perspektivu života. Kako postajete zdraviji, počinjete uviđati da ste uvijek vođeni, čak i u najmračnijim trenucima.

Nastavak na sljedećoj strani…

Vaš NASRETNIJI DAN u sedmici od 19. do 25. Septembra: Za OVOG znaka 21. septembar će biti prekretnica života; nove šanse i prilike za sreću i promjenu života!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top