Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u utorak, 20. septembra

Danas su tri horoskopska znaka najsretnija u ljubavi jer imamo jedan od onih ‘ultimativnih tranzita’ kada je riječ o optimističnosti i širokogrudnosti.

Na ovaj dan ne želimo se petljati s dramom; želimo se osjećati dobro zbog toga tko smo, s kim smo povezani i koliko dan može biti lak.

Na ovaj dan radimo s našim voljenima kako bismo stvorili što bolje i najmirnije uvjete u našem domu.

Kvadrat Mjeseca u Raku s Jupiterom pomaže nam da se koncentriramo na svoj obiteljski život i kako možemo napredovati s njim, a da se on ne pretvori u prenapuhanu sesiju lažne nade.

Drugim riječima, ovaj dan nam daje sigurnost da govorimo istinu i živimo u njoj.

Ako smo ljudi koji žele ostati sa svojim romantičnim partnerima, onda nam današnji dan donosi dobru priliku ne samo da razgovaramo sa svojom ljubavlju, već da im pokažemo da sve što zaista želimo od njih je njihova sreća.

A ako smo iskreni u tome, pokazat će nam da su doista jako sretni.

Danas idemo usrećiti naše partnere. To ne znači da postajemo njihovi robovi; to znači da se maknemo s puta njihovoj sreći kako bismo mogli iskusiti tko su oni zapravo i sami vidjeti što je to što na njima istinski volimo.

Tijekom kvadrata Mjeseca u Raku s Jupiterom vidimo potencijal. Budućnost naše romanse vidimo kao izvedivu, mirnu i dugotrajnu. Bez drame danas!)

Tri horoskopska znaka koji imaju najviše sreće u ljubavi 20. septembra su:

1. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Danas je sretan dan za vas u ljubavi, i to ne zato što ste učinili nešto posebno da bude tako, već zato što danas postoji vibra koju oboje osjećate, a to je vibra mirne nade i tihe odlučnosti.

Oboje želite iste stvari, a također ste oboje navikli na način na koji jedno drugo dolazi do tih stvari. Slični ste; odabrali ste partnera koji vam je vrlo sličan, a ta vam spoznaja nije uvijek bila tako jasna.

Kako vrijeme prolazi, ti i tvoj partner se krećete kao dobro podmazan stroj. Znate koji su vam ciljevi i oboje se slažete s idejom ‘što god je potrebno’.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Energija Jupitera oživljava vaš odnos i omogućuje vam da se osjećate sigurnima u pogledu zajedničke budućnosti. Što god da se događa danas, stavlja vas u pravi prostor za osjećaj da ste dobro i da znate da ste u stabilnoj vezi koja je tek na početku svog pozitivnog potencijala.

Nastavak na sljedećoj strani…

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u utorak, 20. septembra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top