OVA tri znaka će imati NAJVIŠE LJUBAVNE SREĆE i NAJBOLJI LJUBAVNI ŽIVOT u sedmici od 19. do 25. Septembra!

Sreća u ljubavi dolazi nam u tjednu od 19. do 25. septembra 2022. u obliku dobrih komunikacijskih vještina pomiješanih sa iskrenom željom da izađemo iz svojih osobnih ograničenja kako bismo mogli ugoditi drugom ljudskom biću.

Vidjet ćemo priliku koja će se pojaviti ovog tjedna gdje ćemo biti stavljeni na kušnju. Hoćemo li moći ostaviti po strani naše zacementirano razmišljanje kako bismo mogli ‘čuti’ što drugi zahtijevaju od nas ili ćemo se zatvoriti i pretvarati se da je sve je li u redu bez da mi puno učinimo po tom pitanju?

Ono što donosi sreću ovisi o toj odluci.

Ovaj tjedan će nam pokazati da ako namjeravamo najbolje, najbolje ćemo i dobiti, ali ovdje je lukav dio: namjera zahtijeva akciju. Hoćemo li djelovati..ili ćemo ostati u zoni komfora gdje se ništa ne mijenja?

Od nas se traži da pojačamo i budemo prisutni za naše romantične partnere ovaj tjedan. Okruženi smo dubokom mudrošću koja nam je dostupna zahvaljujući kozmičkim tranzitima kao što su sezona Vage, Mjesečev kvadrat Jupiter, Sunčev trigon Pluton, Mjesečev sekstil Venera, Mjesečev trigon Neptun i Jupiter u Ovnu.

To su tranziti koji čovjeku doslovno mogu promijeniti život.

Ako želimo da naši voljeni životi idu dobro, onda moramo dopustiti da se dogodi ta promjena u nama. Nismo samo pijuni u nekoj velikoj ljubavnoj igri; mi smo sudionici i imamo pameti.

Na nama je da radimo sa svojim ograničenjima, ali i da znamo da ponekad moramo srušiti barikadu ako zaista želimo BITI TU za svoje voljene.

Imajte na umu da veze čine dvoje ljudi, a ne samo mi i stvari o kojima razmišljamo. Dvoje ljudi. To je tango, točno tamo. Ovaj tjedan nam daje do znanja da smo zajedno u ovome.

Tri horoskopska znaka koji imaju najviše sreće u ljubavi u tjednu od 19. do 25. septembra 2022.

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Kad uđete u ideju obnove, idete do kraja. Shvatili ste da postoje određene promjene koje se moraju dogoditi u vašem ljubavnom životu ako želite da uspije. Budući da definitivno želite da to uspije, pripremate se za promjene koje dolaze, a također ste svjesni da većina tih promjena ovisi o vama osobno.

Bilo da to znači da trebate promijeniti nešto na sebi ili da morate predložiti promjenu svojoj voljenoj osobi, sposobni ste podnijeti sve što treba učiniti. Ovaj tjedan osjećate se posebno hrabro i znate da su vam namjere isključivo dobre.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ne postoji sebično ‘povlačenje’ niti postoji ikakva nesposobnost da se suočite s istinom. Uostalom, vaše priznanje istine je ono što vas je vratilo na pravi put, a vaša će veza od toga imati koristi godinama koje dolaze.

Nastavak na sljedećoj strani…

OVA tri znaka će imati NAJVIŠE LJUBAVNE SREĆE i NAJBOLJI LJUBAVNI ŽIVOT u sedmici od 19. do 25. Septembra!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top