Ljubav OVIH znakova će biti JAČA NEGO IKAD, ali jedna TAJNA VEZA donosi BOL i SUZE…

Ljubav OVIH znakova će biti JAČA NEGO IKAD, ali jedna TAJNA VEZA donosi BOL i SUZE…

14 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Nebeska energija vas može ostaviti da se osjećate ne baš toliko spremni u vezi s određenim datumom ove večeri. Ne možete a da ne osjećate sumnju u njihove motive, iako možda nisu učinili ništa da to izazovu. No, trebali biste znati da vam ni oni možda nemaju potpuno povjerenje. Ako oboje možete biti iskreni jedno prema drugom, mogli biste imati sjajno

 

 

BIK

Položaj planeta u vama će izazvati duboku nervozu i manjak strpljenja. Moguće da će vam sve smetati i doslovno ići na živce, no ako  želite spriječiti ljubavne prepirke i svađe, pokušajte barem prešutjeti, jer svaka vaša izgovorena riječ mogla bi biti oštra poput mača.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Nebesko poravnanje donosi mnogo osjećaja na vidjelo. Znate koliko vam određena osoba znači, ali vam je teško vjerovati u ono što se događa, zbog svog prošlog iskustva. Ako oboje možete odvojiti malo vremena da se okupite i stvarno podijelite svoje sumnje i nade, možda ćete otkriti da život postaje puno svjetliji.

 

 

RAK

Možda ćete smatrati da su vam život i odnosi pomalo uznemirujući, zbog međudjelovanja nebeskih energija. Općenito volite svom partneru (sadašnjem ili budućem) prezentirati ljepšu stranu svoje prirode, ali kada iskreno trebate razgovarati o problemu koji vas muči, to vam ne pada tako lako. Pomoglo bi kada bi se prestao petljati po površini života i ušao u malo dubine.

 

 

LAV

Ne morate se hvaliti kako biste danas osvojili pažnju nekoga posebnog. Planetarni aspekt ukazuje na to da biste mogli biti u iskušenju da prijeđete preko vrha u nadi da ćete dobiti neke posebne usluge. Sve što možda trebate učiniti je istaknuti svoje divne i magnetske oči i biti ono što ste. Stvarno je tako jednostavno.

 

 

DJEVICA

Planetarni utjecaji potiču vas da želite razgovarati sa svojim ljubavnim interesom o svim stvarima. No, na žalost, mogli biste se uključiti u razgovore o nizu problema koji već neko vrijeme bujaju ispod površine. Potrebna im je rasprava, ali možda ovo nije najbolje vrijeme da to postignu. Usmjerite svoj dijalog u drugim smjerovima.

VAGA

Planetarni utjecaji ostavljaju vam izbor u pogledu vašeg ljubavnog života. Možete ili previdjeti sve poteškoće ili nedostatne sumnje koje vam možda vise u svijesti ili se možete uvrijediti i ukazati na sve nesavršenosti kojih ste tako jasno svjesni da vam se čini da narušavaju odnos. Bilo bi bolje uzeti plemenitiji i konstruktivniji pristup, ali u konačnici to je vaša odluka.

 

 

ŠKORPIJA

Ako vaš trenutni partner inzistira na tome da neprestano pravi rupe u vezi unatoč vašim protestima, možda ćete morati postaviti neku vrstu ultimatuma. Planetarni utjecaji mogu potaknuti pretjerivanje na svim razinama, pa bi možda bilo najbolje da spomenuti razgovor obavite neki drugi dan. Trenutno nitko od vas nije spreman priznati istinu o tome što se zapravo događa.

 

 

STRIJELAC

Planetarni utjecaji vas mogu ohrabriti da pročitate stvari u određenoj romantičnoj situaciji. Nažalost, te stvari možda baš i nisu tamo. Nekako vam se čini da prelazite svoje signale. Bilo bi korisnije da počnete shvaćati što se događa između vas. To sigurno neće pogoršati stvari, a moglo bi ih čak i poboljšati. Razmisli o tome.

 

 

JARAC

Romantika i veze možda se trenutno neće tako lako kliknuti. Vaše ljubavno zanimanje ili ljubavno zanimanje može biti posebno perstično raspoloženo i manje nego spremno pristati na vaše prijedloge. Možda ćete voditi neke energične razgovore o tome kako bi stvari trebale biti, ali što se tiče bilo čega drugog, možda danas nema puno šanse za napredak. Najbolje je samo biti iskren i reći kako se stvarno osjećaš.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Nebeski utjecaj potiče vas da se pozabavite određenim romantičnim nesuglasicama. Imate pravo inzistirati da su vaše potrebe zadovoljene i da vam se ukaže poštovanje koje zaslužujete, ali također možete razmotriti mogućnost da je između vas moglo doći do nesporazuma. Riječi ne prenose uvijek značenje koje namjeravamo. Možda bi bilo prikladno dati voljenoj osobi još jednu priliku.

 

 

RIBE

Ako se partneri doimaju uznemireno, to bi mogla biti posljedica nebeskih energija u igri. Među vama može postojati određeni stupanj sukoba koji se može ublažiti samo dolaskom do neke vrste kompromisa. Problem je u tome što nitko od vas to zapravo neće htjeti učiniti. Na ovaj način možete se vrtjeti u krug. Ne bi li bilo puno lakše pokušati i imati malo razumijevanja?