Ljubav OVIH znakova će biti JAČA NEGO IKAD, ali jedna TAJNA VEZA donosi BOL i SUZE…

OVAN

Nebeska energija vas može ostaviti da se osjećate ne baš toliko spremni u vezi s određenim datumom ove večeri. Ne možete a da ne osjećate sumnju u njihove motive, iako možda nisu učinili ništa da to izazovu. No, trebali biste znati da vam ni oni možda nemaju potpuno povjerenje. Ako oboje možete biti iskreni jedno prema drugom, mogli biste imati sjajno

 

 

BIK

Položaj planeta u vama će izazvati duboku nervozu i manjak strpljenja. Moguće da će vam sve smetati i doslovno ići na živce, no ako  želite spriječiti ljubavne prepirke i svađe, pokušajte barem prešutjeti, jer svaka vaša izgovorena riječ mogla bi biti oštra poput mača.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Nebesko poravnanje donosi mnogo osjećaja na vidjelo. Znate koliko vam određena osoba znači, ali vam je teško vjerovati u ono što se događa, zbog svog prošlog iskustva. Ako oboje možete odvojiti malo vremena da se okupite i stvarno podijelite svoje sumnje i nade, možda ćete otkriti da život postaje puno svjetliji.

 

 

RAK

Možda ćete smatrati da su vam život i odnosi pomalo uznemirujući, zbog međudjelovanja nebeskih energija. Općenito volite svom partneru (sadašnjem ili budućem) prezentirati ljepšu stranu svoje prirode, ali kada iskreno trebate razgovarati o problemu koji vas muči, to vam ne pada tako lako. Pomoglo bi kada bi se prestao petljati po površini života i ušao u malo dubine.

 

 

LAV

Ne morate se hvaliti kako biste danas osvojili pažnju nekoga posebnog. Planetarni aspekt ukazuje na to da biste mogli biti u iskušenju da prijeđete preko vrha u nadi da ćete dobiti neke posebne usluge. Sve što možda trebate učiniti je istaknuti svoje divne i magnetske oči i biti ono što ste. Stvarno je tako jednostavno.

 

 

DJEVICA

Planetarni utjecaji potiču vas da želite razgovarati sa svojim ljubavnim interesom o svim stvarima. No, na žalost, mogli biste se uključiti u razgovore o nizu problema koji već neko vrijeme bujaju ispod površine. Potrebna im je rasprava, ali možda ovo nije najbolje vrijeme da to postignu. Usmjerite svoj dijalog u drugim smjerovima.

Nastavak na idućoj stranici…

Ljubav OVIH znakova će biti JAČA NEGO IKAD, ali jedna TAJNA VEZA donosi BOL i SUZE…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top