U naredna tri dana: Jedan znak će dobiti priliku ZARADITI VELIK NOVAC i promijeniti svoj život iz korijena – horoskop za SVE znakove!

U naredna tri dana: Jedan znak će dobiti priliku ZARADITI VELIK NOVAC i promijeniti svoj život iz korijena – horoskop za SVE znakove!

8 srpnja, 2023 0 By Admin

OVAN

U naredna tri dana: Iako ćete možda morati raditi danas, ipak biste se trebali truditi da se stvari prilično olako slažu. Jednostavno niste spremni prihvatiti svoj posao s uobičajenom snagom. Svakako pojedite zdrav doručak i ručak, jer se vaše tijelo možda pobuni zbog nekih nedavnih uživanja. Za ručak preporuča se juha i salata, uz dosta vode. Do kraja dana osjetit ćete da vam se energija vraća. Preostala dva dana ispunit će vas mirom.

 

 

BIK

Ne možete forsirati kreativnost. Čak ni Vi. Koliko god želite proizvesti nešto fantastično upravo ove minute, otkrit ćete da obični smrtnici poput nas trebaju pomoć kreativne muze. A jao, muza je prevrtljivo biće. Ne možete samo pucnuti prstom i prizvati ga. Morate to nagovoriti, polako, nježno. Za sve to treba vremena, ali krajnji rezultat čini trud vrijedan truda. Za sada morate sjediti i čekati, i vjerovati da će vam doći.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Možda se osjećate preopterećeno kombinacijom profesionalnih i društvenih obveza. Ako radite nešto zabavno, pogledajte možete li prikupiti dodatnu pomoć. Uslužite dio večere, ako je moguće, ili barem unajmite nekoga da vam pomogne oko posuđa. Dovoljno je teško zabaviti i razveseliti goste. Ne pokušavajte biti superheroj.

 

 

RAK

Ovih dana biste mogli osjećati povlačenje unutarnjih želja u odnosu na vanjske zahtjeve. Koliko god željeli ostati u krevetu, s pokrivačem čvrsto zategnutim uz bradu, svijet traži vašu pažnju. Vaš telefon zvoni bez slušalice, a kutija e-pošte se puni što je brže moguće. Samo želiš da svi odu. Jao, nema te sreće. Obećajte sebi da ćete se malo opustiti kada dođete kući. Nadamo se da nitko neće lupati po vratima!

 

 

LAV

Kada je u pitanju poboljšanje doma, postoji nešto što treba reći za trenutno zadovoljstvo. Ovih dana biste se mogli naći kako idete u neophodnu kupovinu. Pažljivo razmislite o tome što će uistinu dugoročno poboljšati vaš dom. Moda dolazi i odlazi, a njeno praćenje može biti skup pothvat. Bilo bi bolje da kupujete samo one artikle koji odgovaraju vašem pravom stilu. Možda nećete kupiti toliko, ali ono što kupite imat će trajnu vrijednost.

 

 

DJEVICA

Zaista ne trebaš nikome ništa dokazivati. Možda se osjećate pod pritiskom da obavite puno posla. No s nekim projektima, posebice onima koji zahtijevaju kreativnost, jednostavno se ne može požuriti. Utvrdit ćete da ćete, ako odvojite vrijeme i dopustite svojoj muzi da radi svoju magiju, na kraju proizvesti nešto od stvarne zasluge. Ako, međutim, pokušate žuriti, vrijeme će vam vjerojatno biti uzaludno.

VAGA

Imaš toliko talenata i toliki raspon sposobnosti, da ti je ponekad teško znati gdje posvetiti svoje napore. Ovih dana nemojte činiti uobičajenu grešku pokušavajući učiniti sve. Čak i vi imate svoje granice! Bilo bi vam bolje da se odmaknete od situacije i odredite prioritete na svom ogromnom popisu zadataka. Usredotočite se na samo jedan ili dva važna zadatka radije nego da miješajte velike poslove s malima.

 

 

ŠKORPIJA

Čini se da ste spremni za veliku promjenu u svom životu. Ali pazite da promjene ne provodite samo zbog promjene. Dobro razmislite što stvarno želite raditi. Neka introspekcija samo može otkriti da su promjene koje tražite manje, a ne velike. Možda ćete jednostavno htjeti malo više raditi na svom zdravlju. Trčanje nekoliko dana u tjednu i zavjetovanje da ćete za ručkom jesti salate umjesto sendviča može donijeti prekrasan učinak mreškanja zdravlja i dobrobiti u vašem životu.

 

 

STRIJELAC

Vi imate oštar um i uvijek upijate nove dijelove informacija. Ono što je nevjerojatno je koliko toga uspijete zadržati. Ovih dana, međutim, čak i vaš značajan mozak može biti opterećen preko svojih granica. Na poslu ćete se možda osjećati preplavljeni masom informacija koje morate razvrstati. Kod kuće se mogu nakupiti knjige i časopisi koje nestrpljivo čitate. Razmislite o slobodi večeri od intelektualnih aktivnosti. O pasivnoj zabavi ima se što reći.

 

 

JARAC

Pazi da Ovih dana ne preuzimate previše. Vaše namjere su svakako dobre i motivacija čista, ali i vi ste ograničeni činjenicom da u danu ima samo 24 sata. Pažljivo birajte svoje obveze kako biste bili sigurni da zaista možete učiniti ono što kažete da ćete učiniti. Bit ćete učinkovitiji i dobiti više zadovoljstva posvetivši svoju energiju nekoliko pravednih ciljeva.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ne shvaćajte ništa pošteno, pogotovo ako se radi o novcu. Vjerojatno će vam se prijatelj ili kolega obratiti s dogovorom koji je previše dobar da biste ga propustili. Ne dopustite da budete uhvaćeni u obećanju brzog bogatstva. Svaki dogovor koji se predstavlja kao “previše dobar da bi bio istinit” obično jest. Uzmite informacije i pregledajte ih kasnije. Otkrit ćete da se nedostaci otkrivaju kada prevladaju hladnije glave.

 

 

RIBE

Možda ćete se naći preplavljeni informacijama. Ovih dana bi vaš pretinac govorne pošte i vaš e-mail pretinac mogli biti puni. Čini se da svi trebaju djelić vas. Ne pokušavajte postići sve što ljudi očekuju od vas; jednostavno nije moguće. Umjesto toga, donosite vlastite odluke o tome što je važno, a što nije. Možda ćete dobiti otpor viših, ali na kraju će uvidjeti mudrost vašeg razmišljanja.